Praznična ponudba na oetker-shop.si vsebuje praktične komplete, recepte, darilne pakete, modele in modelčke za velikonočne kolače ter pripravljene mešanice za tradicionalne sladke dobrote

Ljubljana, 25. marec 2022 – Dr. Oetker, priljubljeni proizvajalec izdelkov, ki jih potrebujete za pripravo vrhunskih sladic, je tudi za letošnjo veliko noč pripravil posebne novosti in presenečenja v svoji spletni trgovini. Tako so vam tam že danes na voljo kompleti, darilni paketi, recepti in številne že pripravljene mešanice za priložnostna tradicionalna in moderna peciva, pripravljena pa so tudi posebna darila. Ob vsakem naročilu nad 15 € v marcu bo na domači naslov kupca prispel visokokakovosten čopič za premazovanje peciva, presenečenje v aprilu pa bo obesek s plišasto ovčko. 

Z Dr. Oetkerjem bo tudi za letošnje velikonočne praznike priprava sladic enostavnejša in zabavnejša

Velika noč je za marsikoga poseben čas, ki je pogosto povezan z družinskimi srečanji ob bogato obloženi praznični mizi. Velikonočne dobrote se po posameznih regijah razlikujejo – nekateri pripravljajo tradicionalno pince, drugi si tega praznika ne predstavljajo brez šunke v kruhovem testu in mlade čebule, za mnoge pa sta francoska solata in potica neizogibni dobroti, v katerih uživa staro in mlado. Kljub temu pa je veliko tudi tistih, ki postrežejo nenavadne, nove sladice. Ne glede na to, kakšne dobrote nameravate pripraviti v tem prazničnem času, bo dr. Oetker pri tem vaš najboljši zaveznik. 

Peka peciva, še posebej s pomočjo najmlajših, je vedno zabavna in ustvarja nepozabne spomine. Da bo letošnja priprava najboljših velikonočnih piškotkov potekala gladko, vam bodo pomagali Dr. Oetker modelčki za piškote, s katerimi boste izrezali popolne vesele zajčke ali velikonočna jajčka, ki jih lahko dodatno okrasite z belo sladkorno pisavo. Tako okrašeni piškoti bodo popolna dekoracija na vsaki mizi ali v velikonočni košari, lahko pa so tudi čudovito darilo za najdražje.

Poleg piškotov je »simbol« velike noči zagotovo tudi potica. Sočna, puhasta, pečena v visokem okrašenem modelu, ki ji daje značilen videz. 

Novost so tudi praktični velikonočni kompleti z recepti in darilnimi paketi za pripravo sladic in piškotov, ki so lahko tudi kot darilo in znak pozornosti do najdražjih. 

Dodatne ugodnosti ob nakupu v spletni trgovini

Poleg tega, da vam pomaga pri pripravi prazničnih sladic in olajša nakup prazničnih daril, vam Dr. Oetker v svoji spletni trgovini ponuja številne druge ugodnosti. Ena od teh je, da je dostava za vsa naročila nad 19€ v obdobju velikonočnih praznikov brezplačna. Kupljeni izdelki prispejo na zahtevani naslov po vsej državi v 2 do 3 dneh, po vsaki dostavi pa prejmete promocijsko kodo z 10 % popustom na naslednji nakup. Ta popust je lahko še višji – vsi novi naročniki Dr. Oetker spletnih novic namreč prejmejo 20 % popust pri naslednjem nakupu. 

Poleg prazničnih ugodnosti Dr. Oetker svojim zvestim strankam ponuja tudi trajne ugodnosti, kot so akcijske cene, sezonski paketi, brezplačni promocijski izdelki, paketi živilskih in neživilskih artiklov, vsak mesec nov izdelek Dr. Oetker brezplačno ob vsakem naročilu ter brošure s sezonskimi recepti. 

Zato kliknite na oetker-shop.si in opravite spletni nakup vseh potrebnih sestavin in daril ob vseh ugodnostih, ki vam jih ponuja Dr. Oetker. 


***

O podjetju Dr. Oetker
Dr. Oetker, podjetje z več kot stoletno tradicijo, je vodilno podjetje na trgu izdelkov in preverjenih receptov za kolače. Od takrat pa vse do danes je veliko družinsko mednarodno podjetje Dr. Oetker, del katerega je tudi Dr. Oetker Slovenija, sinonim za strast do kolačev. Od dodatkov in mešanic za kolače prek sladic in vse do okraskov je Dr. Oetker specialist za peko ter okrasitev z najbogatejšim prodajnim programom, katerega kakovost prepoznajo in cenijo potrošniki vseh generacij. Dr. Oetker je bil v letu 2021 uvrščen na seznam najboljših delodajalcev na svetu. Številne recepte, nasvete in trike poiščite na oetker-shop.si.


PR: DR. Oetker