Promenada okusov se tokrat seli na Visto – park z razgledom, kjer bo v soboto, 7. oktobra 2023 od 12. ure dalje zadišalo po okusnih gastronomskih presežkih, ki jih bodo v kuhinji na prostem pripravljali kuharski mojstri.

Promenada okusov se tokrat seli na Visto – park z razgledom, kjer bo v soboto, 7. oktobra 2023 od 12. ure dalje zadišalo po okusnih gastronomskih presežkih, ki jih bodo v kuhinji na prostem pripravljali kuharski mojstri. Na kulinarični tržnici v okviru velikega dobrodelnega dogodka na Visti se bo predstavilo 17 ponudnikov kulinarike in pijače, ki bodo ponujali kulinarične krožnike, sodobne jedi, street food klasike, domače dobrote in osvežilne pijače. Pridite mimo in preživite z nami čudovit kulinarični dan.

Z nami bodo: Restavracija James' place, Gorenje Gostinstvo Catering, Lesnika, Šent burger, Šolski center Velenje, Vina Magdič s prekmurskim bogračem. 
S svojimi sladicami vas bodo razvajali: Gabrielo waffles, pankcakes & more, Bubble waflji in Ščepec Vanja. Da ne boste žejni, bodo za vas točili pijače: First Chop Adria, Klet Brda, Vina Magdič, Havana bar Velenje, Wunder Beach Bar, RollingBar.si, Wine Van bar, Pivovarna Hopsbrew in Vista bar.
Jedilnik Promenade okusov si lahko ogledate na povezavi.

Tokratna Promenada okusov bo dobrodelna, saj bodo vsi sodelujoči ponudniki donirali sredstva za pomoči potrebne v Savinjski in Koroški regiji.
Obiskovalce vabimo, da dogodek osvojijo peš, se pripeljejo s kolesom ali uporabijo brezplačni mestni prevoz.

Vabljeni na pravo doživetje okusov, s katerimi lahko potujemo po različnih slovenskih regijah in kuhinjah različnih držav.

VIR: Zavod za turizem Šaleške doline