sobota, 7. oktober 2023, od 12. ure, Vista - park z razgledom

sobota, 7. oktober 2023, od 12. ure, Vista - park z razgledom

Promenada okusov
se tokrat seli na Visto, kjer bo v soboto, 7. oktobra 2023 od 12. ure dalje zadišalo po okusnih gastronomskih presežkih, ki jih bodo v kuhinji na prostem pripravljali kuharski mojstri od blizu in daleč. Na kulinarični tržnici v okviru velikega dobrodelnega dogodka na Visti bodo gostinski ponudniki pripravljali kulinarične krožnike, sodobne jedi, street food klasike, domače dobrote in osvežilne pijače. Obljubljamo razgiban izbor ponudnikov, sproščeno in prijetno vzdušje.
Tokratna Promenada okusov bo dobrodelna, saj bodo vsi sodelujoči ponudniki donirali sredstva za pomoči potrebne v Savinjski in Koroški regiji.
Za glasbeni program bodo med drugimi poskrbeli: Nina Pušlar, Maja Keuc, BQL Rok, Maraaya, 6Pack Čukur, Alya, Til Čeh, Natalija Verboten, Matjaž Jelen, Robert Goter, Mrigo, Ansambel Stil, Domen Kumer in številni drugi.

V Velenju smo poznani po tem, da si znamo pomagati in dobro sodelovati, zato tudi sedaj pomagajmo skupaj. Pokažimo, da nam je mar, da znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno, ter pomagati vsem, ki pomoč sedaj res potrebujejo. Dokažimo, da ima Velenje veliko srce. Da smo mesto s srcem. Vabljeni na pravo doživetje okusov, s katerimi lahko potujemo po različnih slovenskih regijah in kuhinjah različnih držav. Pridite mimo, spoznajte novince, pozdravite povratnike in preživite z nami čudovit kulinarični dan.

VIR: Turizem Velenje