Z današnjim dnem je prodajno mesto Barje – sever, ki je locirano ob južni ljubljanski obvoznici, ponovno odprto za stranke.

Z današnjim dnem je prodajno mesto Barje – sever, ki je locirano ob južni ljubljanski obvoznici, ponovno odprto za stranke. Dobrih pet mesecev trajajoča popolna rekonstrukcija prodajnega mesta je tako še pred koncem koledarskega leta prinesla novo, sodobno prodajno mesto, ki ponuja pester nabor izdelkov in storitev, ponudbo sveže pripravljenih izdelkov Fresh ter možnost točenja klasičnih goriv. V začetku naslednjega leta bodo v ponudbo dodali še možnost točenja alternativnih goriv, za posebno uporabniško izkušnjo pa bo poskrbela gastronomska ponudba treh ponudnikov hrane. V januarju sledi še odprtje prodajnega mesta preko obvoznice, PM Barje – jug.  

Potem, ko so v družbi Petrol 17. julija 2023 začeli s popolno rekonstrukcijo prodajnih mest na obeh straneh južne ljubljanske obvoznice, PM Barje - sever in PM Barje - jug, je sedaj tik pred iztekom leta nastopil čas, da vrata prodajnega mesta Barje – sever ponovno odprejo za stranke.

Točno ob polnoči, 24. decembra 2023, so tako lahko stranke prvič prestopile prag novega, sodobnega prodajnega mesta ter opravile nakup izdelkov in storitev v več kot 1000 m2 velikem prodajnem prostoru, ki ga bo z januarjem dopolnilna še pestra gastronomska ponudba treh ponudnikov hrane - Fresh, Marche in McDonald's. Stranke lahko na prodajnem mestu v tem trenutku že točijo gorivo na kar 47 točilnih mestih, v začetku prihodnjega leta pa bodo lahko opravile še nakup alternativnih goriv, poseben prostor z e-polnilnicami pa bo z novim letom namenjen tudi voznikom električnih vozil. Za zadovoljstvo strank bo skrbel več kot 14-članski tim zaposlenih, ki jim bodo na pomoč priskočili tudi študentje.

V januarju 2024 bo svoja vrata za stranke odprlo še prodajno mesto Barje – jug. 

VIR: Petrol