V Sarajevu, v hotelu Olympic Holiday, bo od 2. do 5. novembra potekala 19. mednarodna konferenca PRO PR.

V času transformacije so odnosi z javnostmi ključni dejavnik jasnosti komunikacije. Edini mednarodni dogodek je zato izvrstna priložnost, da strokovnjaki za odnose z javnostmi slišijo regionalne, mednarodne in domače izkušnje.
 
Svoj prihod na konferenco je potrdil tudi Francis Ingham, izvršni direktor PRCA in predsednik Indijskega združenja za odnose z javnostmi, Ajit Pathak. Poleg osrednjih govornikov program ponuja panele z naslednjimi temami: transformacije v komunikaciji, digitalni izzivi v komunikaciji, interno komuniciranje v času sprememb, kaj naročniki pričakujejo od agencije in kaj agencije pričakujejo od naročnikov. Skupaj udeležence pričakuje 15 predavanj.   

V okviru konference se podelijo prestižne nagrade PRO PR Globe Awards, katerih nominacijo podpirajo in poudarjajo štiri svetovna komunikacijska združenja (PRCA, IPRA, ICCO, CIPR). Konferenca PRO PR je bila ustanovljena leta 2003 in je specifična po tem, da vsako leto poteka na drugi destinaciji. Dosedanje destinacije, ki so gostile konferenco: Herceg Novi, Subotica, Ohrid, Maribor, Opatija, Selce in Sarajevo (2 krat).

Predvidoma bo konferenci sledilo 12 medijskih hiš iz regije, in kot je poudaril predsednik organizacijskega odbora in ustanovitelj konference g. Danijel Koletić: »Nova znanja, nove priložnosti, nove povezave, vse to je PRO PR konferenca. Izzivi komunikacije so res veliki, predvsem v politični javnosti. Žal bi morali predstavniki politične javnosti, če že govorijo o transparentnosti, najprej čez proces osnov odnosov z javnostmi, kot tudi številni predstavniki podjetij. Čeprav vsi govorijo o digitalni transformaciji, pa brez odnosov z javnostmi ne gre. Vesel sem, da Sarajevo ponovno gosti to konferenco.«

Konferenco v Sarajevu bo organiziral Apriori World v sodelovanju z marketinško-komunikacijsko agencijo MiVi Communications, ki jo je pred kratkim ustanovila Minela Vilić in je ekskluzivni partner projekta za BiH.
www-pro-pr.com


Dodatne informacije:
Danijel Koletić, danijel.koletic@aprioriworld.com
Minela Vilić, minela.vilic@mivicommunications.com 

Več informacij:
e-naslov: danijel.koletic@aprioriworld.com 
telefon: +385 1 30 10 292
spletna stran konference