Internet na dosegu roke. Fotoaparat v žepu. In umetna inteligenca, ki izboljša vaše vsakdanje življenje. Samsung Galaxy je pripomogel k demokratizaciji dostopa do interneta in spremenil fotoaparate v komunikacijsko orodje, brez katerega ne moremo živeti.

Internet na dosegu roke. Fotoaparat v žepu. In umetna inteligenca, ki izboljša vaše vsakdanje življenje. Samsung Galaxy je pripomogel k demokratizaciji dostopa do interneta in spremenil fotoaparate v komunikacijsko orodje, brez katerega ne moremo živeti. Čeprav so vse oči uprte v umetno inteligenco, nekatere njene najboljše prednosti še niso prišle na področje mobilne tehnologije. Galaxy bo to spremenil. Nobeno podjetje ne more izkoristiti potenciala umetne inteligence tako kot Galaxy. Zakaj? Ker Galaxy daje moč odprtosti v vašo dlan. Galaxy AI je zasnovan tako, da je omogočen vsem in povsod, in je univerzalna inteligenca v vašem telefonu, kot je še niste videli. Na vseh področjih, kjer je to najpomembnejše – od komunikacije brez ovir do poenostavljene produktivnosti in neomejene ustvarjalnosti – omogočamo nove možnosti. Galaxy AI je celovita izkušnja mobilne umetne inteligence, ki temelji na umetni inteligenci na napravi, razviti v podjetju Samsung, in na umetni inteligenci v oblaku, ki jo omogoča naše odprto sodelovanje s podobno mislečimi vodilnimi v panogi. Spremenila bo vašo vsakodnevno mobilno izkušnjo z varnostjo in zasebnostjo, na katero računate pri Galaxy AI. Če si želite ogledati eno od prednosti, ki jih bo omogočila umetna inteligenca Galaxy AI, poglejte samo tisto, za kar so bili telefoni prvotno ustvarjeni, to je klicanje drug drugega. UI klicni prevajalnik v živo (AI Live Translate Call) bo uporabnikom najnovejšega telefona Galaxy AI kmalu omogočil osebnega prevajalca, kadar koli ga bodo potrebovali. Ker je integriran v izvirno funkcijo klica, ni več težav z uporabo aplikacij tretjih oseb. Zvočni in besedilni prevodi se bodo prikazovali v realnem času, ko boste govorili, zato bo klicanje nekoga, ki govori drug jezik, tako preprosto, kot je vklop zaprtih podnapisov pri predvajanju oddaje. Ker je Galaxy AI v napravi, lahko zaupate, da ne glede na scenarij zasebni pogovori nikoli ne zapustijo telefona.

Galaxy AI, ki bo na voljo v začetku prihodnjega leta, nas bo približal svetu, v katerem bodo odpravljene nekatere najpogostejše ovire za družbeno povezovanje, komunikacija pa bo lažja in produktivnejša kot kdaj koli prej. To je umetna inteligenca, ki spreminja svet in vaše življenje na bolje. “Mobilna tehnologija ima neverjetno moč, da ljudem po vsem svetu omogoča povezovanje, produktivnost, ustvarjalnost in še več, vendar do zdaj še nismo videli, da bi mobilna umetna inteligenca to spodbujala na resnično pomembne načine,” je dejal Wonjoon Choi, izvršni direktor in vodja raziskav in razvoja v oddelku Mobile eXperience Business. “Galaxy AI je naša najobsežnejša storitev na področju inteligence doslej in bo za vedno spremenila naše razmišljanje o telefonih.” Prelomne izkušnje, ki omogočajo resnično povezovanje in odpirajo nove možnosti kar iz telefona. To je obljuba, ki jo prinaša Galaxy. To je le drobec tega, kar vas čaka. Z Galaxy se življenje odpira, zato se pripravite na novo dobo mobilne umetne inteligence.

VIR: Računalniške novice