Obveščamo vas, da lahko dvignete rumene vreče za odpadno embalažo ZA LETO 2023 v PRIREDITVENEM PROSTORU v rednem delovnem času, in sicer: OD PONEDELJKA DO PETKA OD 8. DO 20. URE in V SOBOTO OD 8. DO 14. URE

Sabina O. 

Rumene vrečke se bodo pričele deliti z dnem 10.11.2022.

Do rumenih vreč so upravičena gospodinjstva, ki so vključena v odvoz mešanih komunalnih odpadkov  in imajo doma črne posode za odvoz s prostornino  120 l ali 240 l.

Vrečke so prostornine 120 l.

Podjetje Snaga je že razdelilo rumene vrečke tistim gospodinjstvom, ki imajo za odvoz mešanih komunalnih odpadkov zelene vreče. Prav tako rumenih vreč ne prejmemo stanovalci v večstanovanjskih objektih, ki odpadno embalažo odlagajo v posode za odpadno embalažo in pravne osebe, ki opravljajo dejavnost.
Odvozi odpadne embalaže za leto 2023 se bodo vršili skladno s koledarjem odvozov odpadkov, ki bo objavljen na položnici v mesecu decembru 2022, od konca leta pa bodo koledarji odvozov dostopni tudi na spletni strani podjetja Snaga www.snaga-mb.si

Pomembno je upoštevati, da je treba vreče nastaviti na prevzemno mesto za njihov odvoz na dan njihovega odvoza, skladno s koledarjem odvoza. Predlagamo vam, da z vrečami ravnate preudarno in odpadno embalažo stiskate.

VIR: Občina Lovrenc na Pohorju