Smo slovensko podjetje, ki je na trgu prepoznavno po spremljanju objav v medijih in medijski analizi.

Leta 1994 smo začeli kot majhna ekipa s škarjami in lepilom, naš prvi naročnik je bilo nekdanje podjetje MURA European fashion design, hkrati pa smo postali stalni član mednarodnega združenja za spremljanje in analizo medijskih objav FIBEP, v naslednjih letih pa še združenja AMEC, ki so nam podelili Certifikat na področju metod učinkovitosti medijskih objav. Z nenehnim investiranjem, učenjem in nadgradnjami se je ekipa redno zaposlenih iz leta v leto povečevala, prav tako pa število novih strank. Dandanes si težko predstavljamo, da je takratna dostava klipinga bila enkrat tedensko in po navadni pošti, saj lahko v sodobnem času že govorimo o »realtime« dostavi kot novi vrednostni valuti. Z 28-letnimi izkušnjami in sodelovanji z več kot 4000 naročniki smo skozi leta našo dejavnost nadgradili, zato danes dodatno nudimo podporo PR aktivnostim, business intelligence, izdelavo digitalnega arhiva, forenzično preverjanje, sezname kontaktov, Share of Voice in še kaj.

 
Kakovost, odzivnost in natančnost 

Naš način dela povzemajo tuje agencije, naše tehnološke rešitve uporabljajo v tujini. S standardi na področju upravljanja obsega spremljanih medijev, medijskih analiz in drugih storitev “business intelligence” pa postajamo sinonim uspeha ter odločnosti.

Vodijo nas kakovost, odzivnost in natančnost. Najsodobnejši programi, kreativne rešitve in timsko delo nam omogočajo, da smo vedno med prvimi. Osebni pristop in posluh za želje naših naročnikov pa sta razloga, da smo z mnogimi med njimi postali veliko več kot poslovni partnerji. Naši produkti pomagajo rasti posameznim podjetjem ali so v pomoč pri uresničevanju njihovih ciljev na vseh ravneh. Sledimo trendom in novostim na področju informiranja in komuniciranja ter poskušamo razumeti globalne in specifične potrebe podjetij in posameznikov.

Družbena odgovornost in trajnostni razvoj 

Stalne težnje po posodobitvah in nove ideje izhajajo iz izkušenj in znanja, ki so odmev družbene odgovornosti ter trajnostnega razvoja.  Z mislijo na stranke, njihove potrebe in zahteve se vseskozi prilagajamo, razvijamo nove produkte in iščemo sveže možnosti. Tako lahko danes, po 28  letih izkušenj in sodelovanj z več kot 4000 naročniki, predstavimo kakovostne in konkurenčne produkte, kot so: Analize, Kliping, Infografika, Seznami kontaktov, Forenzika, Digitalizacija arhiva, Press Cover Today, Share of Voice, PR podpora... S storitvami skrbimo za ugled blagovne znamke, spremljanje in prepoznavanje konkurence, merjenje rezultatov marketinških in PR kampanj, omejujemo krizne dogodke ter prepoznavamo ciljno občinstvo.

Naše poslanstvo je ozaveščati o pomenu spremljanja in razumevanja medijev za učinkovito delovanje tako podjetij kot posameznikov z učinkovito rabo digitalnih orodij. Kljub neprestanemu uvajanju tehnoloških novosti in sledenju trendov na trgu so pri nas ljudje vedno ostali na prvem mestu. Za vsako našo storitvijo, ki jo razvijemo in ponujamo, stoji znanje ljudi. Vsi naši produkti so razviti iz lastnih izkušenj in znanja naših strokovnjakov. To nam omogoča, da skupaj tvorimo zmagovito ekipo.

https://pressclipping.si/