Če bi morali izpostaviti eno ključnih inovacij v razvoju mobilne telefonije, so to gotovo prepogljivi pametni telefoni, ki so definirali povsem novo mobilno izkušnjo in prinesli novo dobo mobilne produktivnosti, večopravilnosti in izjemne prilagodljivosti.

Če bi morali izpostaviti eno ključnih inovacij v razvoju mobilne telefonije, so to gotovo prepogljivi pametni telefoni, ki so definirali povsem novo mobilno izkušnjo in prinesli novo dobo mobilne produktivnosti, večopravilnosti in izjemne prilagodljivosti.

Ustrezajo potrebam današnjih naprednih in tehnološko osveščenih uporabnikov, ki želijo od svojega pametnega telefona le najboljše.

Galaxy Z serija, ki je sprva presenetila, zdaj pa iz leta v leto navdušuje

Te izjemne naprave presegajo zgolj komunikacijska orodja in se spremenijo v vsestranske delovne sopotnike. Serija Galaxy Z je utelešenje poslanstva podjetja Samsung, da preseže pričakovanja in vsem omogoči dostop do najsodobnejše tehnologije.

Ena od najbolj izstopajočih značilnosti Galaxy Z serije je njena oblika. Ti telefoni brez težav prehajajo med žepno zasnovo, ki je polovico manjša od običajnih pametnih telefonov in obsežnim velikim zaslonom, ki podvoji zaslonsko površino. Ta prilagodljivost uporabnikom omogoča nemoteno večopravilnost, odzivanje na poti in zajemanje trenutkov brez uporabe rok, zato je Galaxy Z serija idealna izbira za vse, ki so veliko na poti.

Ambicija teh prepogljivih naprav je bila odpraviti omejitve velikosti zaslona in zagotoviti, da velikost zaslona ni več vezana na velikost naprave. Ne glede na to ali so prepogljive naprave Galaxy Z odprte ali zaprte, izpolnjujejo zahteve uporabnikov in uvajajo nove zmožnosti, ki na novo opredeljujejo vsakodnevne rutine na prej nepredstavljive načine.

Vodilni v kategoriji zložljivih naprav skozi pet generacij inovacij

Samsung je v ospredju tehnologije prepogljivih naprav že od njenega nastanka in z vsako generacijo dosledno izpopolnjuje ter optimizira svoj portfelj. Predanost kategoriji prepogljivih telefonov je prinesla izjemne rezultate, od programske do strojne opreme, oblikovanja in prodaje.

Galaxy Z Fold5 se ponaša z večjim zaslonom in zmogljivejšo baterijo kot njegov predhodnik, hkrati pa je lažji. Tudi večopravilnost se je bistveno razvila, saj so na voljo funkcije, kot so opravilna vrstica, povleci in spusti ter celovita optimizacija aplikacij tretjih oseb. Dodatek S Pen pisalo pa še dodatno povečuje produktivnost.

Galaxy Z Flip5 po drugi strani uvaja večji zunanji zaslon, ki ponuja več prostora  za večopravilnost in samoizražanje. Razširjene so tudi možnosti prilagajanja, ki uporabnikom omogočajo, da svojo napravo prilagodijo na inovativne in svoje edinstvene načine.

Ustvarjanje edinstvenih izkušenj z razširjenim ekosistemom

Prepogljive naprave Galaxy so več kot le telefoni. So orodja, ki uporabnikom omogočajo, da počnejo stvari, ki si jih prej z običajnimi pametnimi telefoni ni bilo mogoče predstavljati. Ko so zloženi, so zasnovani za hitro uporabo na poti in se udobno prilegajo v žep. Ko so odprti, postanejo platforma za poglobljeno delo s funkcijami, kot sta večopravilno okno (Multi Window) in zmožnost uporabe do 12 aplikacij hkrati.

Vzdržljivost na najvišjem nivoju

Samsung se zaveda, da je vzdržljivost za uporabnike najpomembnejša skrb, zlasti pri prepogljivih napravah. Vsak vidik Galaxy Z serije je bil skrbno zasnovan, da bi zagotovil vsestranskost in dolgo življenjsko dobo.

Vključitev izjemno tankega stekla in vpadljivega velikega zaslona zagotavlja, da vzdržljivost ni ogrožena. Te naprave je mogoče zložiti več kot 200.000-krat, pri tem pa ohranijo svojo trdnost. Zaslon je okrepljen, da zdrži udarce, z debelejšo plastjo za razpršitev udarcev in preoblikovano zadnjo stranjo.

Uporaba okvirjev ohišja Armor Aluminum, stekla Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 in prepogljivega tečaja povečuje stabilnost in zaščito. Ti prepogljivi telefoni imajo tudi stopnjo zaščite IPX8, ki zagotavlja odpornost na vodo in prah za večjo varnost.

Ustvarjalnost in učinkovitost

Galaxy Z Fold5 s svojim izjemnim 19,3-centimerskim zaslonom zadovolji vsako vašo željo. Večopravilnost postane enostavna, saj lahko hkrati pretakate (streaming), igrate mobilne igre, nakupujete in brskate z odprtimi do tremi okni hkrati. Prenovljena mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 uporabnikom omogoča osupljivo svetel zaslon, ki oddaja do 1750 nitov za neprimerljivo vidljivost tudi pri močni sončni svetlobi.

Fotografski navdušence bo razveselil napredni sistem kamer. Edinstvena postavitev z dvema zaslonoma spremeni telefon v mobilni studio s 30-kratno prostorsko povečavo. S funkcijama Dual Preview in Expert RAW boste uživali v novo odkriti stopnji ustvarjalne svobode, saj boste lahko zajemali, ponovno zajemali, povečevali in urejali svoje posnetke kot še nikoli prej.

Galaxy Z serija predstavlja premik v pristopu k mobilni produktivnosti. Z zgodovino prvih svetovnih dosežkov in zavezanostjo k nenehnim izboljšavam je Samsung izdelal naprave, ki ustrezajo zahtevam dinamičnega in hitrega sveta. Serija Galaxy Z je več kot le pametni telefon; je orodje, ki vam omogoča pametnejše delo, učinkovito večopravilnost in raziskovanje novih možnosti v svetu mobilne produktivnosti.

Z novim telefonom in tablico do štirih brezplačnih mesecev YouTube Premium!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 lahko izkoristite edinstveno priložnost – štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin – od zabavnih do izobraževalnih.

Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

VIR: Računalniške novice