V nakupovalnem središču Europark je včeraj svoja vrata odprl prenovljeni Interspar, ki obiskovalcem ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo.

V nakupovalnem središču Europark je včeraj svoja vrata odprl prenovljeni Interspar, ki obiskovalcem ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo. Novosti so storitev SPAR Online – možnost drive-in prevzema spletnih nakupov v Europarkovi garažni hiši (druga etaža rumene barve), nov smoothie bar in razširjena ponudba izdelkov lokalnih pridelovalcev. Pri prenovi so velik poudarek namenili trajnosti, zato je v trgovini na voljo aparat za vračilo embalaže, rinfuzni oddelek, vsi hladilniki in zamrzovalne skrinje so zaprtega tipa, prostori pa so v celoti osvetljeni z varčno LED razsvetljavo. Za obiskovalce so pripravili otvoritveni program z degustacijami, otroškimi delavnicami in koncertom Modrijanov ter raperja Leopolda I.

FOTO 6 (foto_SPAR).JPG 989.53 KB

Pester otvoritveni program vse do petka 
Ob odprtju prenovljene trgovine Interspar so v Europarku pripravili zanimivo dogajanje. Včeraj je za dobro vzdušje skrbel DJ, za najmlajše so med 15. in 18. uro pripravili otroške delavnice, na voljo so bile tudi brezplačne degustacije in sladka presenečenja. Danes, 26. 10., popoldne, od 15. do 18. ure, se bodo otroci prav tako lahko zabavali na delavnicah. Vrhunec dogajanja pa bo koncert Modrijanov in raperja Leopolda I., v petek, 27. 10., od 17. ure dalje.

V mariborskem Europarku obiskovalce čaka pestra jesen, polna zanimivih dogodkov. V tem času se že pripravljajo na tradicionalno Europarkovo Martinovanje, ko bodo skupaj s Štajerskimi Pubeci, vinarji in vinogradniki proslavili novo vinsko letino. Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.


Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES – Spar European Shopping Centers, ki razvija, gradi in upravlja nakupovalna središča v šestih državah: v Avstriji, Sloveniji, Italiji, na Madžarskem, Hrvaškem ter na Češkem. Podjetje s sedežem v Salzburgu trenutno upravlja 30 nakupovalnih lokacij v Srednji, Južni in Vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 830.000 kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Z več kot 100 milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostnost, prometno načrtovanje in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Österreich.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2022 pa je prejelo certifikat TÜV Austria za sistem vodenja po EN ISO 50001: 2018.

VIR: IPPR