Družinska zgodovina, dediščina in kultura bodo navdih za vsako prenovo v najnovejši HGTV seriji “Prenova družinske dediščine”, ki jo boste lahko na tem kanalu spremljali od 6. septembra ob 21:00.

Družinska zgodovina, dediščina in kultura bodo navdih za vsako prenovo v najnovejši HGTV seriji “Prenova družinske dediščine”, ki jo boste lahko na tem kanalu spremljali od 6. septembra ob 21:00.

Oblikovalka in mamica dveh otrok Veronica Valencia ter njena ekipa se bodo srečali s strankami, da bi izvedeli več o njihovem družinskem ozadju in pomembnih trenutkih iz preteklosti. V vsaki epizodi se bo Veronica posvetovala še z rodoslovcem, da bi izvedela več o kulturni identiteti strank ter ustvarila vizualni kolaž v naravni velikosti, ki ga bodo navdihnili vsi podatki, ki jih bo dobila. Del ekipe so oblikovalski guru Tommy Rouse, mojstrski gradbinec David Bohler in talentiran umetnik Joshua Smit. Skupaj preobrazijo dom, ustvarijo čudovite in moderne prostore, ki so spoštljivi do družinske dediščine. Vključijo tudi posebno zapuščino lastnikov in sicer tako, da se zlije s celotnim dizajnom.

"Kot mehiška in indijanska oblikovalka sta kultura in tradicija vedno igrali ključno vlogo v mojem življenju," pravi Veronica. "Navdihnilo me je, da skozi oblikovanje povem zgodbo družine v več kot 600 prenovah, in verjamem, da lahko odkrivanje korenin pozitivno vpliva na vse vidike našega življenja."

V prvi epizodi Veronica spozna družino Billups, ki si želi ravno dom, ki bi kazal ljubezen do njihove osebne zgodovine. Več bo izvedela o njihovih zahodnoafriških koreninah in se jim poklonila z izdelavo skulpture, ki so jo navdihnile slavne bronaste skulpture iz Benina. Skozi serijo bo poskušala vključiti takšne kose v vse domove, med njimi bosta vintage konzola s predvajalnikom glasbe in omara polna spominov na preminule družinske člane. Prav tako bo našla način, da izpostavi družinske fotografije in spominke, ki so sicer pogosto nevidni.

“Prenova družinske dediščine” je produkcija podjetja RTR Media.

VIR: WBD