Vpis v abonma 13. koncertne sezone cikla komorne in solistične glasbe GRAJSKE HARMONIJE na Gradu Kromberk in prenos prvega koncerta iz načrtovanega 14. marca na 4. april 2024.

Vpis v abonma 13. koncertne sezone cikla komorne in solistične glasbe 
GRAJSKE HARMONIJE na Gradu Kromberk in prenos prvega koncerta iz načrtovanega 14. marca na 4. april 2024.



V Kulturnem domu Nova Gorica je le še jutri, v petek, 8. marca 2024 odprt vpis abonmaja v 13. koncertno sezono cikla komorne in solistične glasbe na Gradu Kromberk, ki odmeva pod imenom GRAJSKE HARMONIJE


Poleg zadnjega vabila k vpisu abonmaja pa danes posebno pozornost namenjamo spremembi datuma prvega koncerta grajskega cikla. Zaradi bolezni smo koncert sopranistke Pie Brodnik in pianistke Aleksandre Pavlovič iz načrtovanega 14. marca prenesli na 4. april 2024. Ura in spored ostajata ista.


Redna cena abonmaja treh koncertov znaša 39 €, sicer pa so tudi letos pripravili posebno ponudbo: cena za imetnike Glasbenega abonmaja in upokojence znaša 29 €, za dijake in študente pa 20 €. Redna cena posamične vstopnice znaša 15 €, dijaki, študentje in upokojenci pa jo lahko na koncertnem prizorišču kupijo po znižani ceni 9 €. Poslanstvo na področju kulturno-umetnostne vzgoje v novogoriškem hramu kulture vzgoje uresničujejo tudi s posebej prilagojenimi cenami vstopnic za pedagoški kader in učence glasbenih šol. Podrobnejše informacije o vpisu in sporedu posamičnih koncertov lahko v času delovnika dobite na blagajni Kulturnega doma Nova Gorica, preko telefonske številke 05 33 540 16 ali e-naslova blagajna@kulturnidom-ng.si. Vsekakor dosegljiva koncertna ponudba, ki je v intimnem objemu goriškega gradu Kromberk ne gre zamuditi. Vabljeni k vpisu!




DVORANA GRADU KROMBERK | APRIL—MAJ 2024


Četrtek, 4. april 2024, ob 20.00
SAMOSPEVI PRIMORSKIH SKLADATELJEV
PIA BRODNIK, sopran in ALEKSANDRA PAVLOVIČ, klavir
 

Četrtek, 18. april 2024, ob 20.00
TRIO NOORDUNG: Matjaž Porovne, violina, Petra Greblo, violončelo, Miha Haas, klavir
 

Četrtek, 16. maj 2024, ob 20.00
LORA MARKOVA, violina
TRIO CHAGALL: Edoardo Grieco, violina, Francesco Massimino, violončelo, Lorenzo Nguyen, klavir


Na razpolago za morebitne dodatne informacije se vam že v naprej zahvaljujemo za najavo vpisa in prenosa koncerta v vašem mediju.

VIR: KDNG