Sinoči smo si v Mariboxu ogledali romantično komedijo Kaj pa Ester?, ki so jo na koncu z zakulisnimi prigodami popestrili še filmski ustvarjalci. Težko pričakovanega Bojan Cvjetićanina, enega izmed igralcev v filmu, je žal položila bolezen, vendar se je gledalcem oglasil z video sporočilom.

(Maribor, 15. december 2023) Sinoči smo si v Mariboxu ogledali romantično komedijo Kaj pa Ester?, ki so jo na koncu z zakulisnimi prigodami popestrili še filmski ustvarjalci. Težko pričakovanega Bojan Cvjetićanina, enega izmed igralcev v filmu, je žal položila bolezen, vendar se je gledalcem oglasil z video sporočilom. 

»Žal mi je, da me danes ni z vami v kinu. Upam, da ste uživali v filmu vsaj pol toliko, kolikor smo mi uživali med snemanjem,« je iz postelje sporočil Bojan. Kljub njegovi odsotnosti so dekleta, ki so v filmu zaigrala v glavnih vlogah, dobro pričarala vzdušnje med snemanjem filma. 

»Snemanje je bilo zabavno, na neki točko smo kar postali ti naši liki. Ko smo, na primer, snemali zabavo, to je bilo kar pet nočnih snemanj, nismo niti imeli občutka, da se snema. Sploh se ne spomnim, da bi šlo kaj zares narobe. Dobro smo se ujeli med sabo. In s svojimi liki«, sta povedali Mila Persin in Suzana Krevh, filmski Larisa in Maja. 

Katja Predan je povedala, da sta si z Ester, likom, ki ga je igrala v filmu, kar precej podobni: »Ta nervoza, živčnost, takšna pač, skoraj zategnjenost. Takšna je bila Ester in takšna sem prav zdaj malce tudi jaz.« 

Denis Živčec, ki je ponovno vrhunsko krmaril pogovor po filmu, pa je še dodatno povrtal z vprašanji o poljubljanju z Bojanom. » Ja, na začetku je bilo malce bolj tako, sem se zavedala, da je bilo prisotnih precej ljudi, potem pa je bilo tega poljubljanja toliko, da že ni bilo več nič posebnega,« je v smehu dodala Katja. 

Premiere sta se udeležila tudi producenta Andraž in Jerica Jerić in režiser Tosja Flaker Berce, ki si je film v Mariboxu ogledal še enkrat:
»Ponovno sem užival v gledanju filma, ki sem ga videl že vsaj tisoč krat. In ponovno sem se navdušil nad igralci, sem njihov prvi fan. So polni energije, življenja in talenta. Veseli smo, da se nam je Bojan pridružil, da ga je veselilo to delo, je res pravi srček. Rad nam je med odmori pripovedoval vice, ki sploh niso bili tako smešni, vendar pa so prišli iz teh čudovitih ust na tem čudovitem obrazu.«

Na koncu so se gledalci z ekipo še fotografirali, domov pa odnesli plakate filma s podpisi.

Film Kaj pa Ester? je že na rednem sporedu v Mariboxu. Vstopnice lahko kupite tukaj:

###

VIR: Maribox, foto Mediaspeed