18. APRILA NA HBO MAX

Z ROBERTOM PATTINSONOM IN ZOË KRAVITZ V GLAVNIH VLOGAH
 
 
Ljubljana, 12. aprila 2022
 
Novi blockbuster film „Batman“ (The Batman), z Robertom Pattinsonom in Zoë Kravitz v glavnih vlogah, bo premierno predvajan 18. aprila na HBO Max streaming platformi. Film bo predvajan tudi na HBO kanalu, in sicer 22. maja ob 20.00h.
 
Dve leti prežanja iz temnih kotičkov mestnih ulic, ko je kot maskirani superjunak Batman vlival strah v kosti zločincev, sta pahnili Brucea Waynea globoko v podzemlje Gotham Cityja. Med podkupljenimi policijskimi uslužbenci in vplivnimi politiki ima le malo zaveznikov, ki jim lahko zaupa, zato se je osamljeni cestni pravičnik med svojimi someščani uveljavil kot edini prinašalec pravice in izvrševalec maščevanja. Ko se nov serijski morilec nad premožno elito spravi s sadističnimi mahinacijami, skrivnostna sled šifriranih namigov pošlje največjega detektiva na svetu na nalogo v mestno podzemlje. Dokazi ga vodijo vse bližje domu in kmalu je jasen obseg zlikovčevih načrtov; Batman je prisiljen v nova zavezništva, moral bo razkrinkati storilca in prinesti pravico namesto zlorabe moči in korupcije, ki že dolgo pestita Gotham City.
 
Ob Robertu Pattinsonu in Zoë Kravitz, v filmu igrajo tudi Paul Dano, Jeffrey Wright in John Turturro. Film je režiral Matt Reeves.
 
Na HBO Max platformi je poleg najnovejšega „Batmana“ na voljo tudi kolekcija filmov o tem superjunaku, kot so „Batman: na začetku“, „Batman: Vitez teme“, „Vzpon Viteza teme“, „Batman proti Supermanu: Zora pravice“, „Liga pravičnih Zacka Snyderja“, „Batman (1989)“, „Batmanova vrnitev“, „Batman za vse čase“ i „Batman in Robin“.

PR: HBO