v francosko prestolnico mode se po 100 letih vrača največji mednarodni športni dogodek – poletne olimpijske igre.

Spoštovani, 

v francosko prestolnico mode se po 100 letih vrača največji mednarodni športni dogodek – poletne olimpijske igre. Oči  svetovne javnosti tokrat ne bodo uprte le v šport, del pogledov bo zagotovo usmerjen tudi v opravo, s katero bodo športniki in športnice ponosno predstavljali barve svoje države. Vsaka kolekcija bo nedvomno edinstvena, v prvi vrsti  funkcionalna a tudi nekoliko bolj elegantna, primerna pariškim športnim odrom. 

Veseli smo, da vas lahko povabimo na edinstven dogodek, kjer bomo predstavili slovensko olimpijsko kolekcijo letošnjih  iger, ki jo odlikujeta eleganca in prefinjenost. Poleg modelov bodo oblačila predstavili tudi športniki, ki bodo na  olimpijskih igrah v Parizu zastopali Slovenijo. 

Del kolekcije bo na voljo za nakup na dan predstavitve, kjer boste imeli priložnost preizkusiti in kupiti najnovejše izdelke,  ki jih bodo naši športniki nosili na olimpijskih igrah, vi pa boste lahko v njih strastno navijali in spremljali vsa tekmovanja. 

Predstavitev kolekcije bo v soboto, 18. maja 2024 ob 11. uri pred trgovino Intersport v BTC City (Argentinska ulica  17, Dvorana 6, 1000 Ljubljana). Poleg olimpijske kolekcije pa boste lahko spremljali tudi pot Slovenske bakle, ki bo  tisti dan obiskala vrh Kristalne palače ter med svoje nosilce vpisala športnike, olimpijce, gasilce ter Junake 3. nadstropja. 

Vabljeni, da se nam pridružite na olimpijsko obarvanem Festivalu nakupov in zabave. 

Olimpijski pozdrav! 

VIR: OKS