Ob priložnosti obeležitve slovenskega nacionalnega dne na svetovni razstavi EXPO 2020 Dubaj, ki se je bo 7. in 8. februarja 2022 v Dubaju udeležil tudi predsednik GZS, Tibor Šimonka, ...

 
Ob priložnosti obeležitve slovenskega nacionalnega dne na svetovni razstavi EXPO 2020 Dubaj, ki se je bo 7. in 8. februarja 2022 v Dubaju udeležil tudi predsednik GZS, Tibor Šimonka, bo potekalo tudi srečanje predsednikov Gospodarske zbornice Slovenije in Gospodarske zbornice Dubaj.

Srečanje bo priložnost za osebni pogovor o poglobitvi tesnega medzborničnega sodelovanja, ki se je denimo konec januarja letošnjega leta udejanjilo v 75 virtualnih poslovnih srečanjih slovenskih živilskih podjetij z dubajskimi agenti, distributerji in uvozniki, ter snovanje bodočih aktivnosti za večjo prepoznavnost slovenskega gospodarstva v Dubaju.

GZS sicer z dobro zastopanim sektorjem živilskih in kmetijskih podjetij konec naslednjega tedna odhaja na Expo 2020 Dubaj, kjer bo 14. februarja 2022 organizirala promocijski dogodek »Slovenija - zelena miza Evrope« ter ogled sejma Gulfood 2022.

PR: GZS