Letos so v Mercatorju ponovno pripravili Pravljično vasico, ki bo lahko krasila domove in vanje prinašala čarobno praznično vzdušje.

Objavljeno:
četrtek, 17. November, 2022

Avtor:
ZOO agencija

Naročnik:
Mercator

Kratek opis akcije: »Tako kot lani bo tudi letos Pravljična vasica povezovala in razveseljevala vso družino. Skupaj jo boste lahko ustvarjali in ob njej uživali dragoceni skupni čas, ki ga v naglici vsakdanjega življenja tako zelo primanjkuje. Letos boste lahko gradili smučarsko vasico in tako z njo še razširili lansko vasico,« pravijo v Mercatorju.

V letošnji vasici je zbranih veliko zanimivih podrobnosti: nove hiške, figurice, drevesca in vozila predstavljajo 24 novih elementov pod skupnim imenom Zimske radosti. Če bi želeli, da vaša smučarska vasica zasije v še večjem blišču, so vam na voljo tudi LED-lučke, igralna plošča in škatla za shranjevanje. Letošnja novost je še dodatna 3D-plošča, ki jo namestite kot zasneženo ozadje smučarske vasice.

Oglaševalsko akcijo je zasnovala ekipa iz agencije ZOO. Brezčasno zgodbo o deklici, ki išče božič in ga na koncu najde v družbi svojih najdražjih, je režirala mlada režiserka Renata Lučić.


Elementi akcije:
televizijski, radijski in tiskani oglasi, zunanje oglaševanje, spletno oglaševanje, družbena omrežja, interni kanali Mercator

Predstavnice naročnika: 
Andreja Zadnik Andoljšek, Mateja Smodila, Viktorija Radojević Mavrič in Urška Kovačič

Kreativna direktorja:
Marin Ostojić in Dunja Huber

Tekstopisci:
Marin Ostojić, Dunja Huber, Bor Klemenc in Katja Mokotar

Direktor projekta:
Goran Marošević

Umetniška direktorica:
Ana Krstić

Oblikovalki:
Ana Krstić in Kristina Reksa Novak

Digitalna oblikovalka:
Kristina Reksa Novak

Produkcija:
Producenti

Režiserka:
Renata Lučić

Fotograf:
Damir Žižić

Medijska agencija:
Studio Nexus

VIR: MM