Izbira pralnega stroja je odločitev, ki presega zgolj estetske preference. Funkcionalnost, učinkovitost, energijska varčnost in pametne tehnološke rešitve so ključnega pomena.

Izbira pralnega stroja je odločitev, ki presega zgolj estetske preference. Funkcionalnost, učinkovitost, energijska varčnost in pametne tehnološke rešitve so ključnega pomena.

Predstavljamo vam pralni stroj Samsung WW80T534DAX/S7, ki izpolnjuje vsa ta merila in ponuja inovativne rešitve za vsakodnevne izzive pranja perila. Pralni stroj Samsung WW80T534DAX/S7 – vedno čisto in vedno sveže Ena izmed ključnih tehnologij, ki jih Samsung vključuje v ta model, je Eco Bubble™. Ta inovacija zagotavlja, da se detergent, namesto da bi ostal pasiven, pretvori v mehurčke, ki aktivno prodrejo v vlakna tkanine. Rezultat je temeljito pranje, tudi pri nižjih temperaturah, kar ščiti občutljive tkanine in barve ter hkrati prihrani energijo. Samsung WW80T534DAX/S7 pa ni le učinkovit, ampak tudi pameten. Njegova sposobnost učenja uporabnikovih navad prinaša novo raven prilagojenega pranja. Stroj si zapomni vaše najpogosteje uporabljene programe in vam jih samodejno predlaga, s čimer vam prihrani čas. Poleg tega lahko s pomočjo aplikacije Smart Things načrtujete svoje pranje, dobite nasvete za izbiro najboljšega programa in celo odpravljate morebitne težave. Ko govorimo o pametnih funkcijah, ne moremo mimo Auto Cycle Link tehnologije. Če imate doma pametni sušilni stroj, ga lahko povežete s Samsung pralnim strojem, ki bo samodejno izbral najbolj primeren sušilni program, kar odpravlja ugibanja in zagotavlja najboljše rezultate.

Ena izmed težav, s katero se srečujejo mnogi uporabniki, je doziranje pralnega sredstva. Ta model Samsunga to težavo rešuje s predalom za samodejno doziranje, ki natančno določi količino detergenta in mehčalca, potrebna za vsako pranje, hkrati pa drži dovolj sredstev za do mesec dni uporabe. To ne pomeni le prihranka časa, ampak tudi optimalne porabe sredstev in boljših rezultatov pranja. Samsung WW80T534DAX/S7 je opremljen tudi s tehnologijo higienske pare, ki zagotavlja globinsko in higienično čiščenje perila. Para, ki se sprošča iz dna bobna, temeljito prepoji vsako vlakno, odstranjuje trdovratno umazanijo in uničuje 99,9 % bakterij ter alergenov. Ta funkcija je še posebej pomembna za gospodinjstva z majhnimi otroki, alergiki ali v času, ko je higiena na prvem mestu. Čiščenje samega stroja pogosto zanemarimo, a ne s tem modelom. Program čiščenja bobna Eco Drum Clean odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, ne da bi morali uporabljati težke kemikalije. Stroj vas celo samodejno opomni na potrebo po čiščenju, kar zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo in higieničnost. Prav tako inovativen je StayClean predal, ki zmanjšuje kopičenje ostankov detergenta zahvaljujoč svojemu edinstvenemu sistemu izpiranja. To ne zagotavlja le čistejšega predala, ampak tudi preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav in plesni. Funkcija Bubble Soak je zadolžena za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev. Funkcija z aktivnimi mehurčki lahko odstraniti tudi madeže ličil, vina, čaja, kave in podobnih umazanij. Samsung WW80T534DAX/S7 tako predstavlja vrhunec tehnoloških inovacij v svetu pranja. Združuje funkcionalnost, učinkovitost in pametne rešitve, ki ne samo da olajšajo vsakodnevno rutino, ampak tudi skrbijo za okolje, perilo in higieno vašega gospodinjstva. Pralni stroj ni več le naprava, ampak partner, ki skrbi za dobro počutje vaše družine.

VIR: Računalniške novice