Mantra "potuj lahkotno, veliko snemaj" ter želja po mobilnosti s čim bolj živahnnim in kakovostnim zajemanjem spominov prevladujeta v mislih popotnikov, ki navdušeno raziskujejo svet. Tehnologija je stopila korak naprej in nedavno so predstavili pametni telefon, ki združuje uporabnost in prefinjenost, HONOR 90.

Mantra "potuj lahkotno, veliko snemaj" ter želja po mobilnosti s čim bolj živahnnim in kakovostnim zajemanjem spominov prevladujeta v mislih popotnikov, ki navdušeno raziskujejo svet. Tehnologija je stopila korak naprej in nedavno so predstavili pametni telefon, ki združuje uporabnost in prefinjenost, HONOR 90.

[Ljubljana, 2. avgust 2023]
HONOR 90 ni le še ena novost na trgu pametnih telefonov. Spreminja pravila igre, predvsem pa je vrhunski spremljevalec na potovanjih. S svojo neverjetno kamero z ločljivostjo 200 MP korenito spreminja naše dojemanje popotniške fotografije. Ta impresivna funkcija prinaša fotografiranje na profesionalni ravni na dosegu roke in odpravlja potrebo po prenašanju težke fotografske opreme. Poglejmo, kako je HONOR 90 z najsodobnejšo kamero postal nepogrešljiv kos prtljage vsakega sodobnega popotnika.



1. Fotografija visoke ločljivosti:
S svojo glavno kamero z 200 MP HONOR 90 zajame osupljivo raven podrobnosti na vsakem posnetku. Na vsaki fotografiji je 200 milijonov slikovnih pik, kar omogoča, da povečaš kateri koli del slike, ne da bi izgubil jasnost ali podrobnosti.


2. Velikost senzorja in zmogljivost pri šibki svetlobi:
Kamera je opremljena z velikim 1/1,4-palčnim senzorjem, ki je za 24 % večji od prejšnjih generacij. To večje tipalo izboljša sposobnost zaznavanja svetlobe za 14 %, zaradi česar je izboljšana zmogljivost pri šibki svetlobi. V nočnem načinu senzor zagotavlja jasne in dobro osvetljene slike tudi v bolj zahtevnih svetlobnih pogojih. Poleg tega tehnologija združevanja slikovnih pik 16 v 1 še dodatno izboljša zmogljivost pri šibki svetlobi, saj združuje svetlobne informacije iz 16 slikovnih pik v eno, kar omogoča dobro osvetljene fotografije tudi v slabo osvetljenih okoljih.


3. Možnosti povečave in portretni način:
HONOR 90 ponuja nadgrajen način portreta, ki ne omogoča le snemanja osupljivih portretov z 1-kratno povečavo, temveč podpira tudi 2-kratno povečavo za bolj osredotočene in dramatične portretne posnetke. 


4. Vsestranskost z ultraširokokotnim in makroobjektivom:
12MP ultraširokokotna in makro kamera podpira 112° vidno polje, zato je idealna za snemanje širših pokrajin ali arhitekturnih čudes. Z najmanjšo razdaljo ostrenja 2,5 cm omogoča tudi snemanje osupljivih posnetkov od blizu, ki razkrivajo drobne podrobnosti, ki bi sicer ostale neopažene.

5. Zaznavanje in izboljševanje prizorišč z umetno inteligenco: HONOR 90 uporablja tehnologijo umetne inteligence za prepoznavanje snemanega prizora in ustrezno optimizira nastavitve kamere. Ta funkcija prepoznavanja prizorišča zajema širok razpon scenarijev, od sončnih zahodov in pokrajin do hrane in portretov, ter zagotavlja optimalne rezultate za vsak posnetek.


6. Video zmogljivosti in stabilizacija:
Na področju videoposnetkov se kamera HONOR 90 ponaša s funkcijami za izboljšanje videoposnetkov in zmanjševanje šuma, ki jih poganja umetna inteligenca. Tehnologija ostrenja z umetno inteligenco izostri vsak kader in ustvari bolj jasne prizore z večjim dinamičnim razponom. Poleg tega pametni telefon uporablja umetno inteligenco za vsesmerno zmanjševanje šumov, s čimer učinkovito filtrira šume iz ozadja za jasen zajem zvoka. Prav tako zagotavlja vrhunsko stabilizacijo slike, kar omogoča gladke in profesionalno oblikovane videoposnetke tudi na poti.


7. Baterija z dolgo življenjsko dobo:
5000 mAh velika baterija telefona HONOR 90 zagotavlja, da je naprava polna ves dan ter da nikoli ne zamudiš ujeti nepričakovanih in neprecenljivih trenutkov.


Telefon HONOR 90
je pri vseh večjih mobilnih operaterjih pri nas na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 549 evrov. Izbirate lahko med polnočno črno in smaragdno zeleno barvo. 

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

VIR: Futura DDB