Vse, kar naredi (in na družbenih omrežjih objavi) Luka Dončić, zbudi pozornost. In pred dnevi jo je zbudil z izbiro majice, na kateri je Ljubo Bohinc.

Če sodite med redke Slovene, ki ne vedo, kdo je Ljubo Bohinc, naj vam zaupamo, da gre za lik, ki ga v seriji Ja, Chef! igra Jurij Zrnec. Serijo na VOYO ustvarjajo od leta 2021, do danes pa je imela skoraj 28 milijonov ogledov.

Očitno jo gleda tudi najboljši slovenski košarkar, saj so na Pro Plusu jeseni opazili, da je Luka Dončić na Instagramu objavil fotografijo ujetega trenutka iz serije Ja, Chef! »Naša digitalna strateginja Tjaša je takoj zastrigla z ušesi in začeli smo razmišljati, kako bi mu vrnili žogico. Stopili smo v stik z Jurijem Zrnecem s prošnjo, da za Luko posnamemo zabaven video, v katerem bi ga Jurij v svoj prepoznavni maniri pozdravil in izzval na kuharski dvoboj,« so povedali za MM.

»Idejo smo nato spreminjali, nadgrajevali, metali kuhalnico v koruzo, dokler se ni za najbolj učinkovito izkazala najbolj preprosta ideja. Pošljimo mu majico Ja, Chef!, ki smo jo imeli narejeno za promocijo serije. Tako velike seveda nismo imeli, zato smo jo dali delati posebej zanj, in sicer v velikosti XXXL. Medtem ko smo čakali na majico, smo izvedeli, da je Luka postal očka mali Gabrieli, zato smo naročili še mini body Ja, Chef! za njo,« pravijo.

Jurij je vse skupaj poslal v Ameriko – in ... V sredo zjutraj je Dončićeva ekipa, Dallas Mavericsi, na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo Luke, ki je prišel na tekmo z  ekipo Memphis Grizzlies oblečen v majico s podobo chefa Bohinca na prsih, in dopisala »ready for some more cookin'« (ang. pripravljen na še malo kuhanja).
/

»Naša družbena omrežja so pokala od odzivov, mi pa smo kar pokali od ponosa. Malo zato, ker nam je uspela akcija, še bolj pa zato, ker je Luka Dončić še enkrat dokazal, da je zaprisežen gledalec serije Ja, Chef!,« so zadovoljni na VOYO.

VIR: Marketing Magazin