Okrogla miza Pogled na ducat let Inkluzivne pedagogike

Inkuzija

Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem vas vabi na okroglo mizo Pogled na ducat let Inkluzivne pedagogike, v okviru katere bodo visokošolski učitelji in sodelavci s fakultete osvetlili prehojeno pot študijskega programa Inkluzivna pedagogika in pogledali v izzive prihodnosti. Dotaknili se bodo naslednjih tem:

· refleksija začetkov in prehojene poti,
· pogledi na študij inkluzivne pedagogike iz različnih zornih kotov,
· inkluzivni pedagog v praksi v Sloveniji in po svetu,
· različna področja poklicnega udejstvovanja inkluzivnega pedagoga,
· vizija prihodnosti in dan inkluzije.

Kje: Okrogla miza bo potekala v živo, na Pedagoški fakulteti v Kopru, in po videokonferečnem sistemu ZOOM (https://upr-si.zoom.us/j/81823527772).
Kdaj: 9. marca 2022 ob 15. uri.

Kdo: Na okrogli mizi bodo sodelovali dr. Darko Opara, dekanja in profesorji UP PEF, dr. Natalija Vovk Ornik (ZRSŠ), dr. Boris Černilec (ZGNL), Sabina Kralj (OŠ J. Moškrič), Lidija Marin (OŠ L. Pivka Ptuj), dr. Majda Schmidt (UM PEF), dr. Irena Lesar (UL PEF).

Prijava:
Vabimo vse profesorje inkluzivne pedagogike in študente, predstavnike vzgojno-izobraževalnih organizacij, nevladnih organizacij, starše ter zainteresirano javnost, da se aktivno vključite v pogovor.

Okroglo mizo organizira Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem, moderatorki bosta dr. Mojca Kukanja Gabrijelčič in dr. Vanja Kiswarday.

PR: UP PEF