Župan Ciril Globočnik je danes z izbranima izvajalcema podpisal pogodbi za dobavo in montažo notranje in tehnološke opreme za kopališče Radovljica. Dobava in montaža notranje in tehnološke opreme za kopališče Radovljica obsega dva sklopa:

Župan Ciril Globočnik je danes z izbranima izvajalcema podpisal pogodbi za dobavo in montažo notranje in tehnološke opreme za kopališče Radovljica. 
Dobava in montaža notranje in tehnološke opreme za kopališče Radovljica obsega dva sklopa:

SKLOP ŠT. 1: dobava in montaža notranje opreme
Notranja oprema za kopališče Radovljica obsega dobavo in montažo garderobnih omaric, garderobnih klopi in recepcijskega pulta. Vrednost pogodbenih del znaša 105.652,00 EUR. Dela se bodo začela takoj po podpisu pogodbe in bodo zaključena najkasneje v devetdesetih dneh od podpisa pogodbe.

SKLOP ŠT. 2: dobava in montaža tehnološke opreme
Sklop zajema celostno in za uporabnika enostavno rešitev kontrole pristopa za kopališče Radovljica 1. faza. Vključuje programski del za blagajniški sistem za izdajo kart, rezervacije za kamp, kontrolo pristopa oziroma avtorizacijo za obiskovalce in zaposlene, za upravljanje garderobnih omaric in dobavo in montažo pripadajoče tehnološke opreme, ki obsega blagajno, server, varnostna vrata za hitre prehode z nihajnimi vrati, terminale kontrole pristopa za hitre prehode, vrata avtokampa in službene vhode, vračalnike zapestnic in ključavnice za garderobne omarice, zapestnice in informacijske terminale. Vrednost pogodbenih del znaša 153.896,18 EUR. Dela se bodo začela takoj po podpisu pogodbe in bodo zaključena najkasneje v devetdesetih dneh od podpisa pogodbe.

Sredstva za dobavo in montažo notranje in tehnološke opreme je v letošnjem proračunu zagotovila Občina Radovljica.

VIR: Občina Radovljica