napovednik dogodkov v muzeju MAO


JAVNO POVABILO Podaljšan je rok za oddajo predlogov za spletni katalog linije priložnostnih daril MADE IN SLOVENIA
Zaradi tehničnih težav je rok za oddaje prijav podaljšan do četrtka,
9. maja 2024 ob 23:59!


V primeru, da imate težave s spletno oddajo prijavnice, nam vso zahtevano dokumentacijo pošljite na info@czk.si.

Center za kreativnost bo izbor predstavil v spletnem katalogu linije priložnostnih daril pod okriljem blagovne znamke MADE IN SLOVENIA. V njem bodo predstavljeni vrhunski slovenski proizvodi, ustvarjalci, organizacije in podjetja, ki bodo s svojimi izdelki pripomogli k povečanju diplomatske, kulturne in poslovne prepoznavnosti Slovenije.

Vabljeni k oddaji predlogov!

Prijava >>
Več >>

ODPRTI POZIV Kreativni inkubator: nagrade do 10.000 EUR Prijavi se do četrtka, 9. maja 2024!

Imate idejo za nov produkt/storitev ali jo želite nadgraditi? Kreativni inkubator bo zagotovil podporno okolje za njihov nadaljnji razvoj ter tako povečal možnost uspeha podjetja na trgu skozi:finančne spodbude v višini 10.000 €, 5.000 €, 3.000 € in 1.000 €,izobraževalne delavnice,personalizirana mentorstva,mreženjske dogodke inpromocijo.Večmesečni izobraževalno-mentorski program je namenjen kreativnim podjetjem, organizacijam in posameznikom s podjetniško idejo, produktom ali storitvijo, ki želijo strokovno podporo pri preoblikovanju idej v uspešne poslovne zgodbe.

Svojo idejo/produkt/storitev nam predstavite v 3-minutni videopredstavitvi. Povezavo do videa, naloženega na poljuben strežnik, nam boste poslali v spletni prijavnici.

Več infromacij in prijava >>
Prelistaj brošuro >>PRILOŽNOSTI
JAVNI RAZPISI Postani del EIT Culture & Creativity!
Center za kreativnost kot partner EIT Culture & Creativity vabi k spremljanju priložnosti:Razpisi za različna prosta delovna mesta;Razpis za člane nadzornega odbora EIT EIT Culture & Creativity; prijave odprte do 15. maja 2024.Več >>
IZOBRAŽEVALNI PROGRAM Klinika za upravljanje z intelektualno lastnino Rok za prijave: 10. maj 2024

Podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo in trženjem pohištva vabimo k prijavi v 5-mesečni izobraževalni program, ki si prizadeva pomagati podjetjem bolje izkoristiti intelektualno lastnino kot del poslovnih strategij.

Več >>
ODPRTI POZIV VDW X IKEA: DARE TO DREAMRok za prijave: 2. jun 2024

Kot del Dunajskega tedna oblikovanja bodo tri izbrane ideje prikazale različne vidike vpliva oblikovanja na spanje. Zmagovalci bodo prejeli 5.000 EUR finančne nagrade, poleg tega pa tudi dodatno materialno nadomestilo v višini 500 EUR za izvedbo na kraju samem.

Več >>
ODPRTI POZIV S+T+ARTS4WATERIIRok za prijave: 26. jun 2024

S+T+ARTS objavlja razpis za drugo izdajo devetmesečnega rezidenčnega programa za umetnike, ki je letos posvečen trajnostni rabi vode in inovacijam na stičišču znanosti, tehnologije in umetnosti.

13. in 15. maja se lahko pridružite online informativnim srečanjem, na katerih bo predstavljen javni razpis.

Več >>
JAVNI NATEČAJ Designblok Diploma Selection 2024Rok za prijave: 8. jul 2024

Diplomante produktnega in modnega oblikovanja vabimo, da se prijavijo na tekmovanje Designblok Diploma Selection. Zmagovalci bodo dobili priložnost, da svoja dela ali kolekcijo predstavijo na praškem festivalu oblikovanja Designblok, poleg tega pa bodo prejeli finančno nagrado v višini 1.000 EUR.

Več >>

VIR: MAO