Prodajno mesto Dul AC jug, je ob podelitvi priznanj in pokalov za najboljše prodajno mesto zasedlo 1. mesto v skupini V gibanju. Znani so tudi po zelo dobro pripravljenih burgerjih in odlični lokaciji, kjer imajo razgled na trebanjsko kotlino in okoliške griče.

Prodajno mesto Dul AC jug, je ob podelitvi priznanj in pokalov za najboljše prodajno mesto zasedlo 1. mesto v skupini V gibanju. Znani so tudi po zelo dobro pripravljenih burgerjih in odlični lokaciji, kjer imajo razgled na trebanjsko kotlino in okoliške griče. Zagotovo ste tudi PM že opazili na kakšni fotografiji, saj ga pogosto uporabimo pri različnih predstavitvah.

Prodajno mesto je odprto od leta 2013, zdajšnji poslovodja Tadej Žibert pa vodi to prodajno mesto od leta 2017. Na PM je 13 zaposlenih, od tega deset žensk in trije moški.
Prodajno mesto prejema ogromno pohval strank, da pripravljajo najboljše burgerje. Kar zagotovo prispeva tudi lokacija prodajnega mesta, kjer si lahko vsak obiskovalec ob dobri hrani postreže tudi s čudovitim razgledom, saj je lokacija prodajnega mesta dokaj zavidljiva, opazimo ga na hribu z razgledom na trebanjsko kotlino in okoliške griče. PM tudi pogosto uporabimo za različna oglaševanja in predstavitve.
Poslovodja Tadej Žibert pravi, da so s kolegi zelo povezani in ko le lahko si privoščijo: »Kavico na začetku izmene, med izmeno, po izmeni, in v poletnih mesecih se prileže tudi kakšna osvežilna pijača.«
Zelo so povezani tudi z lokalno skupnostjo, saj so se že drugo leto udeležili skupinske donacije za Jana. 

Zaposleni na PM Dul AC JUG



VIR: Petrol