Na današnji novinarski konferenci TP Vision Live v Berlinu je Philips TV in Avdio predstavil novosti na področju televizije in zvoka

Berlin, 31. avgust, 2022 – Globalna licenčna blagovna znamka za izdelke Philips TV in Avdio, TP Vision, si z lansiranjem novih produktov prizadeva premakniti meje na področju doseganja najboljše kakovosti slike in zvoka televizorjev.


Družba TP Vision je razkrila širok nabor slušalk, Soundbarov in Wi-Fi zvočnikov. V ospredje so postavili vrhunsko delovanje in preprosto upravljanje s pomočjo aplikacije Philips Sound. Novi avdio izdelki vključujejo štiri nove Soundbare ter nove Wi-Fi zvočnike Fidelio TAFSI. Pozornost so namenili tudi slušalkam in izbiri dodali tri nove modele, od katerih je vsak namenjen posebni skupini uporabnikov. 

Slušalke za športnike, otroke ter za uživanje in delo od doma

Prave brezžične športne slušalke TAA7607 so prvi Philipsov model z odprto zasnovo, ki vključuje mikrofon s kostno prevodnostjo, s katerim lahko skoraj v celoti odpravite okoliški hrup, zaradi česar so klici med gibanjem vedno kristalno jasni. Kot zanimivost naj povemo, da so nastale v partnerstvu z ekipo Team Jumbo Visma, za katero pedala vrti tudi Primož Roglič. So zelo vzdržljive, saj avtonomija predvajanja traja kar 9 ur.

Priljubljena tehnologija kostne prevodnosti pa je na voljo tudi v novih namenskih slušalkah za otroke. Nov model TAK4607 je zasnovan tako, da ščiti občutljiva ušesa naših najmlajših pred visoko glasnostjo in jim omogoča, da med uporabo slušalk slišijo svojo neposredno okolico ter se pogovarjajo s svojo družino in prijatelji. Z omejevalnikom glasnosti in nadzorom aplikacije lahko starši svojim otrokom zagotavljajo varno uporabo.

In nenazadnje, model TAH8507, oblikovan za vedno širšo skupino potrošnikov, ki svoje delovno okolje menjujejo med pisarno in domom. Izjemna, topla, bogata in jasna kakovost zvoka je, zaradi po meri narejenih 40-milimetrskih pogonskih enot in sistema za izolacijo hrupa Noise Cancelling Pro, namenjena tako kakovosti klicev, kot tudi poslušanju glasbe in spremljanje filmov. 

TAH8507 lahko preprosto preklapljate med različnimi računalniki, prav tako pa lahko preprosto preklapljate med glasbo in klici, ne da bi se morali na različne naprave vedno znova povezovati. 


Philipsovi televizorji z novim dizajnom v vašo dnevno sobo prinašajo barvit domači kino 

Philips TV si z lansiranjem nove serije televizorjev Ambilight znova prizadeva premakniti meje na področju kakovosti slike in zvoka televizorjev. Pri Philipsu prisegajo na evropski dizajn in elegantne linije ter materiale, pri tem pa v ospredje postavljajo tako vrhunski zvok kot sliko, ki temeljita na tehnoloških dognanjih in novitetah.

Kot paradni konj v seriji televizorjev Ambilight OLED+937 še naprej definira, kaj pomenita vrhunska kakovost slike in zvoka, saj ponuja nedvomne izboljšave obeh – dosežek, ki ga je že uradno potrdil 65-palčni OLED+937, prejemnik nagrade EISA za najboljši domači kino leta 2022/23. 

Novi OLED+937 zagotavlja širšo paleto barv tudi onkraj zaslona. Televizor ima štiristranski Philips Ambilight Next Generation – sijalke, ki še bolj natančno kot kdaj koli preslikajo široko paleto barv tudi onkraj zaslona.

Izboljšana izkušnja gledanja je kot nalašč za barvite filme in serije ter dokumentarne filme o naravi, skupaj z zvokom vgrajenih prestižnih zvočnikov Bowers & Wilkins. Tudi igralci videoiger bodo zadovoljni z odlično izkušnjo, zahvaljujoč naprednim igralnim funkcijam ter povsem tekočem delovanju s popolno odzivnostjo.
 
Tudi novi OLED+907 okrašuje tristranski sistem tehnologije Ambilight Next Generation in nova funkcija Aurora. Idealen je tudi za igranje iger, saj podpira prikaz menijske igričarske vrstice s hitrimi nastavitvami in posebnimi načini za popestritev vaše igralne izkušnje.

Oba televizorja sta prava paša za oči, zahvaljujoč minimalističnemu a luksuznemu evropskemu dizajnu. Od okvirja televizorja, do stojala pa vse do daljinskega upravljalnika – pri Philips TV mislijo na vse.

Novi Philipsovi Soundbari in Wi-Fi zvočnik, ki bodo izboljšali zvok vašega televizorja 

Za izboljšanje zvoka vašega televizorja Philips Avdio predstavlja štiri nove Soundbare. Z impresivno izhodno močjo, ki ustvarja resnično kinematografsko zvočno izkušnjo, je novi TAB8907 najboljši v skupini štirih Philipsovih soundbarjev. Naslednji v ponudbi je TAB8507, ki do popolnosti dopolnjuje Philipsov televizor 'The One', z odlično zvočno zmogljivostjo in zelo konkurenčno ceno. Sledi mu TAB7807, ki prav tako ponuja vrhunsko vrednost in impresiven zvok. In nazadnje TAB7207,  ki je idealen začetni zvočnik na poti k izboljšanemu zvoku televizorja. 
 

Priljubljeni in nagrajeni družini Philips Fidelio se je že januarja pridružil nov vrhunski zvočnik Fidelio TAFS1, a bo na evropskih prodajnih policah šele to jesen. Tako kot pri drugih izdelkih Philips Fidelio, so tudi pri tem zvočniku dizajn, materiali in zmogljivost vrhunski. Vaša najljubša glasba bo skozi ta zvočnik zvenela še lepše, če pa ga boste ob tem povezali še s televizorjem Ambilight, boste ostali brez besed. Po tej izkušnji ne boste nikoli več gledali filma, serije ali poslušali glasbe brez njega. 
 

Konec sporočila za javnost  
 
Spremljajte nas v družabnih medijih prek @TPVision na Twitterju, @philipstelevision na Instagramu ali @PhilipsTV na Facebooku. 
 
Več o družbi TP Visionu 
Družba TP Vision Europe BV (v nadaljevanju TP Vision) je registrirana na Nizozemskem s sedežem v Amsterdamu. Družbo TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev. 
 
TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (Evropa, Rusija, Bližnji vzhod, Južna Amerika, Indija in izbrane države v azijsko-pacifiškem področju) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo.  
 
Slike visoke ločljivosti najdete na: http://tpvision.com/image-library
 
Vsebina te objave je veljavna v času objave, vendar se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Vse blagovne znamke, omenjene v tej objavi novic, so last njihovih lastnikov. 
 
PR: Philips