8. maja tecite za tiste, ki ne morejo, in prispevajte h ključnim raziskavam poškodb hrbtenjače




Amsterdam, 22. februar 2022 – Philips Avdio je ponosen globalni partner za slušalke na teku Wings for Life World Run, ki bo potekal 8. maja po vsem svetu. Da bi spodbudili športno udeležbo na tem resnično edinstvenem svetovnem dogodku, bo  vsak kupec športnih slušalk ali prenosnih zvočnikov Philips dobil priložnost postati del dogodka in prejel bon za prijavo v aplikacijo Wings for Life. Philips Avdio vas skupaj z dogodkom Wings for Life izziva da tečete za tiste, ti tega ne morejo in prispevate k pomembnim raziskavam poškodb hrbtenjače, hkrati pa se zabavate in s športom skrbite za svoje zdravje. 

8. maja ob točno 13:00 po srednjeevropskem času bo začelo teči na stotine tisoč ljudi z vsega sveta, ki jih bo preganjal virtualni zasledovalni avtomobil oz. premikajoča se ciljna črta, ki štarta z zamikom 30 minut. S tem formatom čisto vsak udeleženec priteče do (gibljive) ciljne črte in občuti veselje in vznemirjenje resnično globalnega dogodka. Cilj celotnega dogodka je izbrati denar za podporo obetavnim raziskovalnim projektom in kliničnim študijam, ki iščejo zdravilo za poškodbe hrbtenjače. 


Športne slušalke
Ob nakupu Philipsovih športnih slušalk ali prenosnih zvočnikov iz serije GO vašo startnino, ta znaša 20 €, plača Philips Avdio. Slušalke med tem tekaškim dogodkom igrajo ključno vlogo, saj bodo tekači poslušali zvočno spremljavo, ki jih bo vodila pred, med in po teku. Tekači se lahko odločijo za predvajanje izbora glasbe v aplikaciji Wings for Life World Run, glasovna navodila pa se bodo predvajala, ko bodo potrebna.

Philips Avdio je ponosen partner te pobude, saj s široko paleto brezžičnih prilagojenih športnih slušalk vrsti atletov prinaša resnično udobje. Philipsova serija GO ponuja pametne slušalke, slušalke za kostno prevodnost in slušalke, odporne na znoj in vodo, vse pa ponujajo vrhunsko kakovost zvoka, pametne funkcije in seveda vrhunsko udobje za vsako vrsto športa. Letošnja novost v ponudbi bodo robustni brezžični zvočniki za uživanje v odličnem zvoku zunaj, med kampiranjem, v parku ali vadbo na plaži.


Vsi izdelki so razviti in preizkušeni z neposrednimi povratnimi informacijami vrhunskih športnikov svetovno znane nizozemske kolesarske ekipe Team Jumbo-Visma, kar potrošnikom zagotavlja izjemno, profesionalno izdelavo in visoko kakovost zvoka.

Kako sodelovati?
Ob nakupu izbranega izdelka Philips Avdio (shranite račun), lahko kupci svoj izdelek registrirajo na spletni strani www.go-wings-promotion.com in prejmejo edinstveni digitalni bon s kodo. Prenesite aplikacijo Wings for Life Run in aktivirajte svojo kodo ter tecite za tiste, ki ne morejo!

Za več informacij o ustreznih izdelkih in o tem, kako lahko pridobite svoj brezplačni kupon, obiščite spletno stran www.philips.com/wings-for-life-world-run.
 
Spremljate nas na družbenih omrežjih prek @philipssound na Instagramu in @TPVision na Twitterju. 
 
Več o družbi TP Vision 
Družba TP Vision Europe B.V. (v nadaljevanju TP Vision) je registrirana na Nizozemskem s sedežem v Amsterdamu. Družbo TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev. 
 
TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (Evropa, Rusija, Bližnji vzhod, Južna Amerika, Indija in izbrane države v azijsko-pacifiškem področju) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo.  
 
Slike visoke ločljivosti najdete na: http://tpvision.com/image-library
 
Vsebina te objave je v času objave veljavna, vendar se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Vse blagovne znamke v tej objavi novic, so last njihovih lastnikov. 
 
PR: Philips