V torek, 18. aprila, je Petrol na svečani podelitvi portala MojeDelo prejel priznanje za uglednega delodajalca. Ta naziv smo prejeli že 12 leto zapored, in sicer na podlagi obsežne spletne raziskave našega največjega zaposlitvenega portala MojeDelo.com in švedskega podjetja Universum Global.

V torek, 18. aprila, je Petrol na svečani podelitvi portala MojeDelo prejel priznanje za uglednega delodajalca. Ta naziv smo prejeli že 12 leto zapored, in sicer na podlagi obsežne spletne raziskave našega največjega zaposlitvenega portala MojeDelo.com in švedskega podjetja Universum Global. V raziskavi so sodelovali kandidati na trgu dela, ki so ob tem, kaj jih motivira na njihovi karierni poti in kaj pričakujejo od delodajalca, ocenjevali ugled slovenskih delodajalcev.  

»Ponosni smo, da smo se v Petrolu že 12 leto zapored uvrstili med najuglednejše delodajalce v Sloveniji. Priznanje nam pomeni ogromno. Predvsem zato, ker ga podeljujejo kandidati na trgu dela. Daje nam motivacijo in zagon, da še naprej skrbimo za prijetno delovno okolje in nam nalaga odgovornost, da še naprej krepimo okolje, v katerem se lahko razvija in napreduje prav vsak. Tudi vsi, ki se bodo Petrolovi družini odličnih kadrov šele pridružili,« je ob prejemu priznanja dejal Klemen Brenk, izvršni direktor Kadri, procesi in splošne zadeve.  

VIR: Petrol