Od petka do nedelje – 15., 16. in 17. 9. – poteka World Wellness Weekend, ki izpostavlja "Dobro počutje za vse" in na vsakem koraku. Pred nami so trije dnevi dni za odkrivanje in preizkušanje zabavnih dejavnosti za povečanje vitalnosti, sprostitve, spokojnosti in solidarnosti v slovenskih naravnih zdraviliščih!

Od petka do nedelje – 15., 16. in 17. 9. – poteka  World Wellness Weekend, ki izpostavlja  "Dobro počutje za vse" in na vsakem koraku. Pred nami so trije dnevi dni za odkrivanje in preizkušanje zabavnih dejavnosti za povečanje vitalnosti, sprostitve,  spokojnosti in solidarnosti v slovenskih naravnih zdraviliščih!  

Svetovno praznovanje sproščanja in dobrega počutja.

15., 16. in 17. septembra bo več kot 6000 prizorišč po celem svetu navdušencem in strokovnim sodelavcem  v 150 državah po svetu odprlo svoja vrata, da bi spodbudili svoje goste, da preizkusijo nove zabavne, skupinske in sproščujoče programe s prijatelji, družino in sodelavci.
World Wellness Weekend ponuja zemljevid z geolokatorjem v 18 jezikih za iskanje brezplačnih skupinskih srečanj v notranjosti, pa tudi rekreacijskih dejavnosti na prostem, ki jih ponujajo svetovno znana in priznana naravna zdravilišča in centri dobrega počutja.

WELLNESS ZA VSE
Svetovni vikend dobrega počutja je bil ustanovljen leta 2017, da bi podprl cilj ZDRUŽENIH NARODOV »Dobro zdravje in dobro počutje za vse« s spodbujanjem 5 stebrov dobrega počutja: SPANJE in ustvarjalnost, PREHRANA in imunost, GIBANJE in vitalnost, ČUJEČNOST in spokojnost, OBČUTEK NAMENA & Solidarnost. 

Strokovnjaki v fitnesu, športu, čuječnosti, gostinstvu in turizmu so slišali poziv ZN, naj podprejo svoje osebje in lokalne skupnosti pri reševanje izzivov nedejavnosti, debelosti in tesnobe.

Pridružite se tudi ponudnikom slovenskih naravnih zdravilišč, ki so pripravili posebne programe ob praznovanju »Svetovnega vikenda wellnessa – »World Wellness Wikend«, in jih obiščite!

*****

VIR: SKUPNOST SLOVENSKIH NARAVNIH ZDRAVILIŠČ, g.i.z.