Pet parov iz serije „90 dni do poroke“ je na točki preloma. Njihov zadnji poskus, da rešijo odnos, je sodelovanje na terapevtskem oddihu, kjer bodo odkrili, ali lahko zacelijo stare rane.

Pet parov iz serije „90 dni do poroke“ je na točki preloma. Njihov zadnji poskus, da rešijo odnos, je sodelovanje na terapevtskem oddihu, kjer bodo odkrili, ali lahko zacelijo stare rane. Spremljali jih boste lahko v novi seriji „90 DNI DO POROKE: ZADNJE LETOVIŠČE“, ki se bo na kanalu TLC predvajala od 27. septembra ob 21:00.

 Z ekipo strokovnjakov bodo reševali težave z zaupanjem, spolnostjo, ljubosumnostjo, jezo in intimnostjo. Eksplozivne skupinske terapije, intenzivne terapije v paru, regresije v pretekla življenja, edinstvene dejavnosti v letovišču in izven njega. Vse to in še več se bo zgodilo, na koncu oddiha pa se bodo pari odločili, ali bodo ostali skupaj ali šli naprej vsak posebej.

 Poleg serije bo na voljo spremljevalni podcast z naslovom „90 DAY: THE LAST RESORT SESSIONS“. Voditeljica Sukanya Krishnan gosti terapevte Peteyo Silveiro, dr. Janie Lacy in dr. Jasona Prendergasta, ki se pojavijo v seriji. Razčlenijo težave, ki se pojavljajo v partnerskih odnosih, in razpravljajo o pomembnih trenutkih vsake epizode. Odgovarjajo tudi na vprašanja poslušalcev, ki se nanašajo na terapevtske teme iz serije, kot so varanje, skrivnosti, boljši spolni odnosi in še kaj

 Serijo „90 DNI DO POROKE: ZADNJE LETOVIŠČE“ je za TLC produciral Sharp Entertainment in del Sony Pictures Television - Nonfiction. Podcast je produciral Somethin' Else in je na voljo na vseh podcast platformah.

VIR: WBD