z vstopom v poletno sezono bomo skupaj z našim sponzorjem Skupino SIJ – Slovensko industrijo jekla prebujali jekleno voljo v prebivalcih Sečovelj.

Spoštovani, 

z vstopom v poletno sezono bomo skupaj z našim sponzorjem Skupino SIJ – Slovensko industrijo jekla prebujali jekleno voljo v prebivalcih Sečovelj. Tam je namreč postavljen nov jekleni poligon za vadbo na prostem, ki bo od naslednjega tedna tudi uradno na voljo lokalnim športnim navdušencem za sprostitev ali aktivno preživljanje poletnih večerov. 

Jeklena volja je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na prostem v lokalnih okoljih pa želijo jekleno voljo prebujati v vseh ljudeh. Veseli nas, da bomo novi jekleni poligon, ki je že 19. po vrsti in plod lastne izdelave Skupine SIJ, predali v uporabo prav v času Svetovnega kongresa športa za vse (TAFISA), ki ga med 8. in 12. junijem gosti Portorož. Otvoritev jeklenega poligona bo uvod v pestro dogajanje svetovnega kongresa, ki bo na slovensko Obalo pripeljal več kot 300 ljudi z vsega sveta. Strokovnjaki na področju aktivnega življenja, osebe, ki narekujejo smernice na področju športa za vse ter športa na lokalni ravni, bodo lahko sami preizkusili slovenski poligon jeklene narave. 

In da bo preplet med rekreativnim in vrhunskim športom še večji, smo za ambasadorki jeklenega poligona v Sečovljah izbrali olimpijki in nekdanji vrhunski jadralki Tino Mrak in Veroniko Macarol. Vabimo vas, da se jima pridružite na otvoritvi obalnega poligona za vadbo na prostem, ki bo v torek, 7. junija, ob 19. uri v Športnem parku Sečovlje (Sečovlje 78, 6333 Sečovlje – Sicciole). 

Z nami bodo tudi župan občine Piran Đenia Zadković, glavni podpredsednik Skupine SIJ Tibor Šimonka, 

podpredsednik OKS – ZŠZ mag. Janez Sodržnik, predstavniki TAFISE
ter predsednik Svetovne zveze športa za vse prof. dr. Ju-Ho Chang in predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec

Prvi bodo poligon preizkusili učenci in mladi športniki iz Osnovne šole Sečovlje. V okviru otvoritve bomo s podpisom nove pogodbe še za štiri leta podaljšali sodelovanje med Skupino SIJ in Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez. 

Vljudno vabljeni v našo družbo. 

Občina Piran Skupina SIJ OKS-ZŠZ Župan Glavni podpredsednik Predsednik Đenia Zadković Tibor Šimonka Bogdan Gabrovec 

PR: OKS