Z nagrado FENIKS Združenje za management consulting Slovenije pri GZS - Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti spodbuja in promovira kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov.

Ljubljana, 30. januar 2024 - Z nagrado FENIKS Združenje za management consulting Slovenije pri GZS - Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti spodbuja in promovira kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov. K prijavi na razpis vabi vsa svetovalna podjetja, ki želijo postati prepoznavni kot ponudniki najbolj kakovostnih svetovalnih storitev. Prijave so odprte do 12. februarja 2024, nagrada FENIKS pa bo podeljena na svečani podelitvi 17. aprila 2024.

Da so slovenski strokovnjaki uspešni v svetu svetovanja v managementu, sta dokazala tudi dva lanskoletna prejemnika nagrade Feniks. Na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus je prestižno nagrado Constantinus International Award 2023 prejelo podjetje Inkubator d.o.o. Sežana za izvedbo programa Kreativni startup: podjetniška šola za osebe z izgubo sluha za naročnika EBN - European Business and Innovation Centre Network. Slovenski uspeh na dogodku je dopolnilo tudi podjetje Quantum Consulting s.p., ki je prejelo srebrno nagrado za svetovanje podjetju Salonit Anhovo. Slovenska predstavnika sta tekmovala v konkurenci 25 projektov z vsega sveta, kar dodatno poudarja pomembnost njunih dosežkov. Mag. Nenad Šutanovac, direktor Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti pri GZS, je povedal: »Ob zmagi slovenskih podjetij na mednarodnem odru Constantinus International Award 2023 se veselimo, da smo tudi mi, s podelitvijo nagrade Feniks, prepoznali odličnost in izjemne dosežke teh dveh projektov. Dvojna zmaga kaže na to, kako uspešni in inovativni so slovenski strokovnjaki v svetu svetovanja v managementu. To je zares izjemen trenutek za Slovenijo.« Združenje za management consulting Slovenije pri GZS-Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti vabi vsa svetovalna podjetja, ki želijo postati prepoznavna kot ponudniki najbolj kakovostnih svetovalnih storitev, da se prijavijo na letošnji razpis.

Več informacij o razpisu

VIR: GZS