Moški, ki imajo dovršen slog in ki želijo nositi najboljša, najsodobnejša športno-modna oblačila, bodo to jeseno in zimo brez dvoma izbrali kose iz NS X Maserati kolekcije.

Sodelovanje znamke North Sails z Maseratijem je obrodilo izjemne modne kose in obutev. Kolekcija je navdihnjena z oceanom, izdelana iz inovativnih materialov, ki dihajo, odbijajo dež in sneg, predvsem pa je kolekcija trajnostna. Oblikovalci so pri snovanju kolekcije mislili na najbolj zahtevne kupce in malikovalce najboljšega v (športni) modi.

Puhovke, brezrokavniki, puloverji, majice, torbe, nahrbtniki in športni copati iz kolekcije NS X Maserati so sinonim za kakovost, najboljše materiale, udobnost, sodobne kroje in trendovski slog.

Moški, ki bo izbral oblačila, obutev in dodatke NS X Maserati, bo izbral modni prestiž.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Brezrokavnik North Sails x Maserati
290,00 €



Brezrokavnik North Sails x Maserati
290,00 €



Jakna North Sails x Maserati
550,00 €



Majica kratek rokav North Sails x Maserati
80,00 €



V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA