Sinoči je bil v Mariboxu še zadnji letošnji tematski večer, Queen's Night. Tokrat smo si skupaj ogledali romantično dramo Samo ne ti (Anyone But You, 2023).

(Maribor, 28. december 2023) Sinoči je bil v Mariboxu še zadnji letošnji tematski večer, Queen's Night.  Tokrat smo si skupaj ogledali romantično dramo Samo ne ti (Anyone But You,  2023).

Praznično razpoloženje so v Mariboxu gledalcem popestrili s kozarčkom penine, revijo Suzy, prav vse so tudi obdarovali z darilci. 

»Veseli smo, da leto zaključujemo z večerom za kraljice in da smo skozi leto ravno z takšnim dogodkom razveselili veliko ljubiteljic filma. Verjamem, da bo v prihodnjem letu takšnih dogodkov še več, pričakujemo še bolj bogato filmsko ponudbo. Vsem damam, našim kraljicam, želim obilo sreče, zdravja in nepozabnih filmskih užitkov v letu, ki prihaja,« je ob tem povedal direktor Mariboxa, Stipe Jerić

Med obiskovalkami smo opazili nekdanjo miss Slovenije Mašo Merc s prijateljicami, pa tudi Mariboxovo milijonto obiskovalko, Aleksandro Kristan. Zaupala nam je, da se bo tudi na silvestrovo odpravila v kino:

»Seveda, to je že tradicionalno. Za letošnji zadnji dan leta si bomo privoščile ogled zgodovinsko biografske drame Ferrari. Komaj že čakam!«

Film Samo ne ti je že na rednem sporedu Mariboxa

Vstopnice lahko kupite tukaj: https://kinobox.si/film/samo-ne-ti

***
O filmu:

V komediji Samo ne ti bi lahko bila Bea (Sydney Sweeney) in Ben ‘Glen Powell) na prvi pogled idealen par, toda po čudovitem prvem zmenku se zgodi nekaj, kar nenadoma ohladi njuno gorečo privlačnost – dokler se usoda ne poigra z njima, ko se nepričakovano srečata na poroki v Avstraliji. Pretvarjata se, da sta par.

###

VIR: Maribox