20. JUBILEJNA MEDNARODNA PRO PR KONFERENCA od 4. do 7. maja 2023"Zeleni odnosi z javnostmi, zelena odgovornost"

20. JUBILEJNA MEDNARODNA PRO PR KONFERENCA                                                          
od 4. do 7. maja 2023"Zeleni odnosi z javnostmi, zelena odgovornost"

TURISTIČNA SKUPNOST PLITVIŠKE DOLINE
Na pol poti med Zagrebom in morjem, če se podate v smeri Istre ali Dalmacije, v neposredni bližini prelepih Plitviških Jezer, se nahajajo gozdovi, vodovja in jame, ki jih preprosto morate obiskati. Plitviške doline so popolni mali raj v zelenem osrčju Hrvaške. V Plitviških dolinah nedotaknjena narava prinaša mir, a hkrati vabi k enkratnim dogodivščinam, saj so prizadevni gostitelji z trdim delom in trajnostno sinergijo z okoljem spremenili njihov raj na zemlji v prvo hrvaško destinacijo za ljubitelje adrenalinskih izzivov. Tamkajšnji zrak je čist in narava tako osupljiva, da je najboljše pričeti dan z osredotočanjem na dihanje in uživanjem v vsej lepoti, s katero ta regija omamlja naše čute.

ZMAGOVALEC PRO PR GLOBE AWARDS
Zmagovalec prestižne PRO PR GLOBE AWARDS je gospod Khaled AlShehhi. Khaled AlShehhi je transformativni vodja marketinga, ki preoblikuje in humanizira vladno komuniciranje, izboljšuje ugled Združenih arabskih emiratov (UAE) kot inkubator za pionirske razvojne, humanitarne, kulturne in raziskovalne projekte. Spremenil je način komuniciranja vlade UAE s ustvarjanjem originalnih, inovativnih in kreativnih vsebin, ki je vplivalo pozitivno na življenje milijonov, regionalno in globalno. Njegova strateška osredotočenost in ustvarjalna zagnanost sta takšen tip ustvarjalne inovacije, ki je kot svoj rezultat UAE vladni medijski agenciji pridobila nagrade na enih izmed najbolj prestižnih kreativnih in marketinških oddajah po celem svetu, med drugim Cannes Lions, One Show, Clio, Webby Awards, New York Festival, AME Awards, Loeries Awards, Dubai Lynx in WARC. Njegov unikaten pristop k ustvarjalnosti je Khaleda utrdil kot pomembnega in navdihujočega govorca po celem svetu, ki deli zgodbo o vladni ustvarjalnosti.
Khaled AlShehhi.
Martin Nesirky.
PREDAVATELJ PRO PR KONFERENCE
Predavatelj letošnje PRO PR konference je gospod Martin Nesirky. Gospod Martin Nesirky je direktor informacijske službe Združenih narodov na Dunaju. Gospod Nesirky je od decembra 2009 do marca 2014 deloval kot predstavnik generalnega sekretarja Združenih narodov v New Yorku. Pred tem je bil več kot tri leta predstavnik in vodja medijskih informacij in informacij javnega značaja v Organizaciji za varnost in sodelovanje v Evropi (OSCE) v Avstriji. Imel je obširno novinarsko kariero kot vodja pisarne pri Thomson Reuters (od 1982 do 2006), kjer je delal na oddelku novice in televizija v Moskvi in Seoulu, prejšnje naloge pa so vključevale tudi delo v Londonu, vzhodnem Berlinu in Haag. Državljan Združenega kraljestva in diplomant Bath Univerze (evropske študije - nemščina in ruščina), gospod Nesirky ima dva sinova in dve hčeri.

PANELISTKA PRO PR KONFERENCE
Gospa Nina Elezović bo del panela "Zelene komunikacije in trajnostni razvoj komunikacij", ki bo moderiran s strani gospe Jelene Gavrilović Šarenac, vodje korporativne komunikacije v Henklu, Srbija.
Nina Elezović je direktorica korporativnih zadev in trajnostnega razvoja Coca-Cola Hellenic Bottling Company za Srbijo in Črno goro, kjer vodi oddelek stikov z zainteresirano javnostjo, javnega odvetništva in korporativnih zadev, komuniciranja in iniciativ trajnostnega poslovanja. Predhodno je zasedala pozicijo komunikacijske managerja izvršnega direktorja Coca-Cola HBC skupine, kjer je bila del Coca-Cola ekipe skoraj desetletje. Prav tako je predsednica Komiteja za okoljevarstvo ameriške komercialne zbornice v Beogradu in v Prištini ter članica upravnega odbora Foruma za odgovorno poslovanje.
Nina Elezović
VIR: Apriori