do pričetka šole nas loči le še nekaj dni, priprave na vrnitev med šolske klopi in službene obveznosti so že v polnem teku. Sedaj je pravi čas, da skupaj z vašim otrokom postavite nove cilje, ki vas bodo spremljali skozi novo šolsko leto.

Pozdravljeni,

do pričetka šole nas loči le še nekaj dni, priprave na vrnitev med šolske klopi in službene obveznosti so že v polnem teku. Sedaj je pravi čas, da skupaj z vašim otrokom postavite nove cilje, ki vas bodo spremljali skozi novo šolsko leto. Pri tem pa ne pozabite, da lahko svojo edinstvenost izražajo tudi s pomočjo trendi kosov iz Deichmanna.


Otroška igrivost
Barve, lučke, risani junaki … so najboljše stvari, ki spremljajo vaše malčke pri vseh dogodivščinah. Vlijte jim pravo mero poguma z barvitimi kombinacijami in super močmi njihovih najljubših pravljičnih likov! Oči bodo zažarele ob super junaku, ki ga odlikuje neverjetna moč, ali liku mož-pajek na supergah, zaradi katerih bo vaš malček nepremagljiv.

Najstniška energija
V najstniških letih je videz ključnega pomena, mladi pa skozi svoj stil sporočajo, kdo so. Prisluhnite jim in jih opremite s hit kosi leta, kjer superge priznanih blagovnih znamk igrajo pomembno vlogo. Pobrskajte med širokom naborom in se prepričajte na lastne oči.

Za moderne mamice
Odhod v šolo ali vrtec predstavlja prelomnico tudi za starše. Privoščite si nove trendi superge Deichmann, s katerimi se boste počutili samozavestno in udobno. Z njimi boste premagali vse ovire!

Nova kolekcija superg je na voljo v poslovalnicah Deichmann po vseh Sloveniji.

 VIR: Povem