Naslednji teden bo v Termah Olimia v Podčetrtku od 1. 6. do 4. 6. 2022 potekala že 18. mednarodna konferenca PRO PR.

 Več kot 180 prijavljenih bo v 3 dneh konference imelo priložnost razpravljati in poslušati o najnovejših trendih ter izzivih razgibane industrije za odnose z javnostmi. Na letošnji konferenci, ki bo vključevala podelitev PRO PR Globe Awards in Vision City Award mestu Žalec, bo 17 predavanj, 4 delavnice in ena razprava. Nagrado Vision Manager bo prejela Danica Zorin Mijošek iz Kozmetike Afrodita.
 
Predsednik organizacijskega odbora in ustanovitelj konference Danijel Koletić je poudaril: »Odnosi z javnostmi so postali operativno bolj dinamični kot kdaj koli prej. Smo v novem času za odnose z javnostmi. Treba je biti informiran in obvladovati procese ter veščine povezane z digitalnim komuniciranjem. Strateški komunikacijski načrti se spreminjajo glede na trg, vzporedno pa je prisotna velika raznolikost novih orodij in tehnik odnosov z javnostmi. Stanje je zelo optimistično in pozitivno. Kljub temu, da je industrija že od leta 2008 v določenih kriznih fazah, je stabilna in ima veliko potenciala za nadaljnji razvoj.«
Konferenco bo spremljalo 20 medijskih hiš, uvodni govor bo imel Francis Ingham, predsednik PRCA (Public Relations and Communications Association); glavni izvršni direktor ICCO (The International Communications Consultancy Organisation) in izvršni direktor LGCommsa. 

Več informacij:
e-naslov: info@aprioriworld.com
telefon: +385 1 30 10 292
spletna stran konference

PR: Press Clipping