Od varnega seksa do bontona

Od varnega seksa do bontona

Mladinska oddaja Osvežilna fronta vstopa v novo sezono s temeljito obdelanimi temami, ki zanimajo najstnike, pa tudi malo mlajše od njih. S starši ali brez njih jih lahko gledate vsako drugo soboto ob 10.40 na TV SLO 1.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
19. oktober 2023 ob 8.15
Ljubljana - RTV SLO

Vse, kar mlade zelo zanima, pa ne vprašajo staršev ... To je naša Osvežilna fronta. Foto: iz oddaje



Varen seks, spanje, ustrahovanje, hitra moda in bonton so teme, ki se jih bodo lotili ustvarjalci Osvežilne fronte v novi, jesenski sezoni. Drzno, včasih tudi predrzno, a hkrati odgovorno in vedno s humorjem nadaljuje uigrana ekipa Osvežilne fronte: scenaristka Urška Mlakar, režiserja Ema Muc in Martin Draksler ter igralci Ajda Smrekar, Ajda Toman, Gaja Filač, Juš Milčinski, Peter Frankl, Jan Kok, Jernej Kogovšek, Vid Sodnik in Rok Bohinc, ki se znajde tudi v voditeljski vlogi.


Teme v OF resno obdelajo, a na humoren način. Foto: iz oddaje



Zabavne vsebine Osvežilne fronte bodo lahko mladi gledalci spremljali tudi na družabnih omrežjih facebook, tik tok in Instagram ter predvsem na youtube kanalu Osvežilne fronte.

Oddaja bo na sporedu ob sobotah dopoldne vsakih 14 dni na TV SLO 1, prvič
na Dan RTV, 28. oktobra ob 10.40. Če jo zamudite, jo najdete tudi na skit.rtvslo.si in cist-hudo.rtvslo.si, kjer hranimo vsebine za mlade.


Osvežilci so zelo aktivni tudi na družabnih omrežjih. Foto: iz oddaje