V PONUDBI NA HBO MAX

 
 
Ljubljana, 29. julij 2022
 
Nova Max Original serija „Ljubke lažnivke: Izvirni greh“ (Pretty Little Liars: Original Sin) je dostopna na HBO Max streaming platformi, trenutno pa so v ponudbi prve tri epizode.
 
Pred 20 leti je niz tragičnih dogodkov skoraj raztrgal delavsko mestece Millwood. V sedanjosti začne skupino najstnic, čisto novih ljubkih lažnivk, trpinčiti neznani napadalec, ki jih očitno skuša kaznovati za grehe njihovih staršev izpred dveh desetletij – in njihove lastne. Temačna in grozljiva drama o odraščanju "Ljubke lažnivke: Izvirni greh" se odvija daleč stran od Rosewooda, vendar se znotraj obstoječega sveta ljubkih lažnivk ter v povsem drugem kraju začenja zgodba za novo generacijo ljubkih lažnivk.
 
V glavnih vlogah so zaigrale Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles in Maia Reficco. V seriji igrajo tudi Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson in Alex Aiono. Avtor in izvršni producent serije je Roberto Aguirre-Sacasa, avtorica in izvršna producentka pa je Lindsay Calhoon Bring. Ostali izvršni producenti so: Marlene King, ki je razvila originalno serijo Ljubke lažnivke,  Michael Grassi, Caroline Baron, Leslie Morgenstein in Gina Girolamo. Serija temelji na knjižnih uspešnicah Sare Shepard.

PR: HBO Adria