Nova KBM je v sodelovanju z družbama A1 in Samsung poskrbela za pomembno novost in ugodnost za svoje stranke: kupcem pametnih mobilnih naprav Samsung novejših serij, ki so v ponudbi A1, bosta obenem na voljo že tri leta zapored najboljša mobilna banka v Sloveniji mBank@Net in tudi mobilna denarnica mDenarnic@.

Nova KBM je v sodelovanju z družbama A1 in Samsung poskrbela za pomembno novost in ugodnost za svoje stranke: kupcem pametnih mobilnih naprav Samsung novejših serij, ki so v ponudbi A1, bosta obenem na voljo že tri leta zapored najboljša mobilna banka v Sloveniji mBank@Net in tudi mobilna denarnica mDenarnic@.

V Novi KBM, članici Skupine OTP, si nenehno prizadevamo za odličnost poslovanja s strankami in vrhunsko uporabniško izkušnjo. Pri tem se pogosto povezujemo s ponudniki najsodobnejših tehnoloških rešitev in drugih storitev, s katerimi lahko dopolnjujemo našo ponudbo in strankam ponujamo še večjo dodano vrednost. Med ključnimi področji je zagotavljanje digitalnih storitev, na podlagi katerih lahko naše stranke večino vsakodnevnih bančnih opravkov uredijo hitro, varno in digitalno. Pri tem postajajo mobilne naprave vse bolj nepogrešljive.

Zato smo v sodelovanju z dolgoletnim poslovnim partnerjem družbo A1, ki je vodilni ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji, in z vrhunskim globalnim tehnološkim podjetjem Samsung poskrbeli za pomembne ugodnosti.

Za vse, ki pri A1 (na fizičnih prodajnih mestih ali v A1 spletni Nakupovalnici kupijo pametno mobilno napravo Samsung katere izmed novejših serij, bosta mobilna banka mBank@Net in mobilna denarnica mDenarnic@ Nove KBM že prednaloženi.

Strankam A1, ki že imajo pametni telefon Samsung, pa se bosta aplikaciji mBank@Net in mDenarnic@ samodejno naložili ob prvi naslednji sistemski posodobitvi pametnega telefona.

Tako bo upravljanje z osebnimi financami na voljo že takoj ob nakupu mobilne naprave, obenem pa prednaložena aplikacija mBank@Net omogoča kupcem novejših serij pametnih telefonov Samsung, ki še niso stranke Nove KBM, da to postanejo kar prek mobilne naprave. Postopek je hiter, enostaven in popolnoma digitalen, opraviti pa ga je mogoče od koderkoli, na primer kar med dopustom na morju ali med popoldanskim počitkom na domačem kavču.

Če ob vnosu podatkov nova stranka v mBank@Netu izbere Paket Komplet in vnese še posebno kodo, ki jo najde na nalepki na škatli novega telefona, bo deležna posebnega darila dobrodošlice oz. ugodnosti, kot so 9 mesecev brezplačno vodenje Paketa Komplet, 30 evrov nakazila na novi račun pri Novi KBM in kar 100 evrov popusta ob nakupu v vrednosti nad 300 evrov v A1 Nakupovalnici. Že sam Paket Komplet prinaša vrsto ugodnosti in prihrankov, zato ne preseneča, da ga uporablja že več kot 200.000 strank Nove KBM.

S to ponudbo Nove KBM, A1 in Samsunga bodo imeli kupci pametne mobilne naprave Samsung izjemno priložnost pridobiti ne le vrhunsko napravo novejše serije, ampak tudi celovit in jasen pregled nad svojim finančnim poslovanjem. Hkrati jim bodo v nagrajeni bančni aplikaciji kadarkoli in kjerkoli na voljo mnoge storitve in produkti Nove KBM, ne da bi jimi bilo treba v poslovalnico, s čimer bodo lahko prihranili marsikatero pot, čas in stroške. Z mobilno denarnico mDenarnic@ pa jim bo na voljo še opravljanje brezstičnih oz. digitalnih storitev, kot so: brezstično plačevanje s plačilnimi karticami Visa Nove KBM, varno potrjevanje spletnih nakupov, Flik nakazila in plačila, shranjevanje kartic zvestobe in še več.

Podrobnosti o tej izjemni ponudbi so na voljo tukaj

VIR: NKBM