med 5. in 7. novembrom bo v Sloveniji potekal Evropski simpozij hrane, eden najpomembnejših mednarodnih dogodkov, na katerem gradimo vizijo o prehrani prihodnosti.
Spoštovani predstavniki medijev,
med 5. in 7. novembrom bo v Sloveniji potekal Evropski simpozij hrane, eden najpomembnejših mednarodnih dogodkov, na katerem gradimo vizijo o prehrani prihodnosti.
Pred začetkom vas v imenu organizatorja dogodka Jezeršek gostinstva ter partnerjev dogodka Slovenske turistične organizacije, Turizma Ljubljane in Javne agencije SPIRIT Slovenija vabimo na
novinarsko konferenco, ki bo potekala
v četrtek, 3. novembra 2022, ob 10. uri,
v hotelu Eurostars uHotel (Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana, Dvorana Orhideja).
Na novinarski konferenci vam bomo podrobneje predstavili program Evropskega simpozija hrane, sodelujoče in bogat spremljevalni program, ki bo potekal med tridnevnim dogajanjem.
Vpogled v zanimivo dogajanje in nepozabna kulinarična doživetja, ki nas čakajo v prihodnjih dneh, vam bodo podali:
- kuharska mojstrica in soustanoviteljica dogodka Ana Roš,
- kurator dogodka Andrea Petrini,
- vodja sektorja za raziskave in razvoj pri Slovenski turistični organizaciji Barbara Zmrzlikar in
- direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek.
Slednji vam bo predstavil tudi zamisel o novem manifestu Prehrana zdravega razuma ('Common-Sensitarian Food Culture Manifesto'), ki ga boste podrobneje spoznali na Evropskem simpoziju hrane.
Čas je, da damo več na mizo!
Prosimo vas, da svojo udeležbo na novinarski konferenci (v kolikor tega še niste storili) potrdite najpozneje do srede, 2. novembra, do 14. ure na naslov press@foodsummit.eu.
Če se želite udeležiti Evropskega simpozija hrane, vas prosimo, da izpolnite obrazec za akreditacijo. Vse prispele prijave bomo skrbno pregledali in vas o dodelitvi akreditacije obvestili v najkrajšem možnem času.
Prijazno vabljeni!
VIR: STO