Pridružite se našemu izvršnemu direktorju Jimu Rowanu 21. septembra 2022 ob 15. uri po srednjeevropskem času, ki bo napovedal novo obdobje za varnost in za Volvo Cars



Kasneje letos bomo razkrili naš novi, popolnoma električni SUV. Rojen kot električen in opredeljen s programsko opremo, bo prikaz naše prihodnosti in bo začetek nove dobe za varnost in podjetje.

Že skoraj 100 let so bile naš namen inovacije in postavljanje novih standardov za reševanje življenj. Z našim najnovejšim avtomobilom nadaljujemo to dediščino z uvedbo novih tehnologij, ki nam bodo pomagale pri napredovanju k naši viziji: da v novem avtomobilu Volvo ne sme biti nihče resno poškodovan ali izgubiti življenje.

Preden vam avtomobil pokažemo pozneje letos, bo Jim Rowan predstavil našo vizijo prihodnosti varnosti in podjetja Volvo Cars – ter ponudil prvi vpogled v nekatere nove tehnologije, ki so del standardne opreme našega naslednjega popolnoma električnega SUV-ja. Vključeval bo inovativne funkcije, namenjene povečanju vaše varnosti in varnosti ljudi okoli vas.

Osrednja beseda 'Safety in Mind' bo premierno predstavljena na Volvo Cars YouTube channel. Ne zamudite – naročite se, da boste obveščeni in ostanite na tekočem s prihodnjimi novicami.

Se vidimo 21. septembra.

Dobrodošli!

PR: Volvo Cars