Na Celjskem sejmu bo ta vikend, 27. in 28. avgusta, potekalo največje slovensko tekmovanje v videoigrah. Na EPICENTER 21 pričakujemo skupno več kot 1000 igralcev in obiskovalcev.

Gaming segment, tj. trg videoiger, v zadnjih letih močno raste in je že večji od glasbenega trga. Dogodek velja za največji tovrstni dogodek v regiji, nagradni sklad pa znaša več kot 10.000 €. Igre postajajo več kot le igre - spreminjajo se v način življenja, vedno večjemu številu ljudi predstavljajo poklic kot profesionalnim igralcem, ustvarjalcem vsebin, razvijalcem in več.

V okviru dogodka bo poleg 8 e-športnih turnirjev s prenosi v živo, organiziranih več prostočasnih športnih aktivnosti, glasbenih nastopov, obiskov več kot 20 največjih slovenskih vplivnežev in sveta videoiger, na velikem odru bo potekal vsebinski program z okroglimi mizami, pogovori, intervjuji ter skupinskim igranjem, kot tudi bodo razstavljali Red Bull, Lenovo, Logitech, ESET, Vzajemna Varuh zdravja, T-2, JBL Quantum in drugi.

Prosimo, da novico o dogodku razširite po vaših medijskih kanalih in vas vabimo, da se dogodka udeležite in o njem poročate. Za obisk dogodka predlagamo soboto popoldan (med 16.00 in 19.00), saj bo takrat na lokaciji največ igralcev in bo dogajanje najbolj pestro.

Za več informacij lahko obiščete tudi uradno spletno stran dogodka - www.epicenter.si.,,

PR: SPID