Tudi na TV3 se že veselimo nove sezone. Naši voditelji že pripravljajo nove teme in goste za nove sezone oddaj, kot so Klepet ob kavi, Na kavi z Giannijem, Potep z Leo, Faktor.


Seveda pa bomo gledalcem ponudili tudi novo serijo. Ker so v preteklosti zelo radi gledali Kriminalista, smo na spored med delovniki zvečer uvrstili serijo Vienna Crime Squad - Specialna enota Dunaj in sicer bomo predvajali serijo od začetka, torej od prve sezone.

Specialna enota Dunaj ni samo redna vodna policija, ki patruljira po reki, ampak je to posebna enota kriminalističnega oddelka, odgovorna za preiskovanje in preprečevanje nasilnega in organiziranega kriminala ob reki Donavi. Opravljanje dolžnosti na vodnem telesu pa ima svojo posebno privlačnost. V sodobni konstrukciji iz stekla in jekla, ki zasenči celo most »Reichsbrücke«, imajo policisti vedno v pripravljenosti svoje čolne, ki so na straži nad najdaljšo evropsko reko z vsemi njenimi kanali, rokavi in ​​vsemi mestnimi četrtmi ob reki.

Elisabeth in Christian sta dvočlanska ekipa, vedno v prvi liniji, pod in nad vodno gladino ter na kopnem, podporo pa imata pri njunih navdušenih in stoodstotno zanesljivih sodelavcih Penny in Martinu. Vsi pa imajo odločno podporo pri svojem šefu Dirnbergerju in tajnici oddelka Ernie Kremser.

PR: TV3