Na nakupovalnih ulicah mariborskega Europarka je včeraj zaživel minigolf, v katerem se boste lahko preizkusili vsak dan med 10. in 20. uro.

 
Na nakupovalnih ulicah mariborskega Europarka je včeraj zaživel minigolf, v katerem se boste lahko preizkusili vsak dan med 10. in 20. uro. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so postavili 9 stez, razporejenih po pritličju in nadstropju, na katerih se lahko veliki in mali razvedrila željni obiskovalci vse do sobote, 12. februarja, preizkusijo v igri in si priigrajo privlačne nagrade.
 
Minigolf razvedrilo po opravljenih nakupih
Če se še nikoli niste preizkusili v minigolfu, je zdaj pravi čas za to. Zabavno dogajanje v Europarku Maribor je pritegnilo tudi nekatere znane obraze. Na minigolf stezah smo opazili stilistko in urednico revije Grazia Špelo Štamol, strokovnjakinjo za zdravo prehrano Metko Ternjak Gomboc in simpatično Matejo Hojnik, ki ustvarja vsebine na družbenih omrežjem pod imenom Ljubki dom. Za palico je med drugim poprijel tudi Filip Flisar. Vabimo vas, da k dvoboju povabite svoje bližnje, partnerja ali stare starše in si popestrite nakupovalno izkušnjo. Bi si upali staviti, kdo bo imel najbolj mirno roko?
 
Z igro do privlačnih nagrad in darilnih bonov Desetak
Popestrite si vstop v februar z zabavnim doživetjem v Europarku. Osrednji prireditveni prostor in začetna točka sta pred trgovino Hervis, kjer boste obiskovalci prejeli tudi palice in žogice. Vsi, ki boste igro uspešno zaključili, boste prejeli uporabne nagrade in se uvrstili v žreb za darilne bone Desetak v vrednosti 40 €.
 
Obiščite družbeni omrežji Facebook in Instagram in preverite, komu je šel minigolf najbolje od rok. Več informacij o dogajanju poiščite na Europarkovi spletni strani.

PR: IPPR