Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla z različnimi aktivnostmi pod krovnim imenom Jeklena volja v ljudeh prebuja jekleno voljo.

Spoštovani, 

Jeklena volja je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na  prostem v lokalnih okoljih pa želijo jekleno voljo prebujati pri vseh ljudeh. V sodelovanju z Olimpijskim komitejem  Slovenije – Združenjem športnih zvez in ob podpori lokalnih skupnosti smo postavili že 17 Jeklenih poligonov za  vadbo na prostem, ki so plod lastne izdelave Skupine SIJ. Izdelani so iz jekla, najširše uporabljanega materiala na  svetu – tudi v športni infrastrukturi. 

Veseli smo, da lahko nadaljujemo s projektom Jeklenih poligonov za vadbo na prostem, ki so del SIJ-eve zgodbe že  vse od leta 2014. Prebivalci Jesenic bodo tako od prihodnjega tedna dalje ponosni lastniki še enega Jeklenega  poligona za vadbo na prostem, ki bo njihovim družinam ter lokalni skupnosti omogočil brezplačno vadbo na zunanjih  površinah.  

Ponosna ambasadorka že 18. Jeklenega poligona za vadbo na prostem, ki se bo ob bok postavil tistemu ob ledeni  dvorani Podmežakla, je večkratna olimpijka in alpska smučarka Maruša Ferk Saioni

V našo družbo Vas vabimo, v petek, 8. aprila ob 11.00 uri na športno igrišče ob Osnovni šoli Toneta Čufarja na  Jesenicah, Cesta Cirila Tavčarja 21, 4270 Jesenice. 

Z nami bodo tudi župan občine Jesenice Blaž Račič, vodja korporativnega komuniciranja Skupine SIJ Katja  Krumpak , prvi podpredsednik OKS-ZŠZ Janez Sodržnik ter vodja regijske pisarne OKS-ZŠZ Jesenice Brane  Jeršin. 

Prvi bodo novo športno pridobitev lahko preizkusili mladi športniki in učenci OŠ Toneta Čufarja, ki jo vodi ravnatelj  Gaber Klinar ter popestrili športno dopoldne na igrišču njihove domače šole. 

Veselimo se Vaše družbe. 

Občina Jesenice Skupina SIJ OKS-ZŠZ Župan vodja korporativnega komuniciranja Predsednik Blaž Račič Katja Krumpak Bogdan Gabrovec 

PR: OKS