V šesti sezoni oddaje Dober tek voditelja Lora in Stoyan gledalce popeljeta na novo kulinarično pustolovščino. Še naprej bosta navdihovala željne umetnosti kuhanja z novimi zanimivimi recepti za vse priložnosti.

Tisti, ki nimate veliko časa za kuho, boste deležni hitrih in izvirnih zamisli, ki niso prav nič slabše od jedi, ki zahtevajo ure kuhe.
Kdor išče enostavne recepte z dostopnimi sestavinami, bo navdušen nad enostavno kuho Lore in Stoyana, ki ustvarjata slastne in zanimive jedi z malo truda in osnovnimi sestavinami.

V vsakodnevnem življenju vsake družine pa so tudi posebne priložnosti, ko hočejo koga presenetiti, navdušiti ali pa domačim in gostom ponuditi kaj novega in zanimivega. Lora in Stoyan imata predloge tudi zanje. Slavnostni recepti, ki še dolgo ne bodo pozabljeni, ker so okusni in tudi prečudoviti.
Vsaka od 20 epizod predstavi tri recepte. Prvi je pogosto solata, juha ali predjed. Drugi je običajno glavna jed, tretji pa sladica. Nekatere epizode vsebujejo tudi peko, recimo pite, hlebec, kruh in podobno.

Recepti obeh chefov vključujejo okuse, ki sta jih leta zbirala po vsem svetu in doma, ter zanimive kuharske tehnike in veliko profesionalnih nasvetov.
Sezona je posvečena receptom, ki jih navdihuje vzhodnjaška kulinarika, ki Loro in Stoyana že od nekdaj zanima. Svoje mesto najdejo seveda tudi najljubši bolgarski recepti, predstavljeni na nov način.

Vse to bo začinjeno z zabavnimi zgodbami obeh voditeljev, zanimivimi dogodivščinami iz zasebnega življenja, pozitivnostjo in veliko smeha. Ta kulinarična dvojica zagotovo ve, kako v gledalcih zbuditi zanimanje in jih vedno preseneti s kakšno zanimivostjo.

  PREMIERA: 18. aprila ob 11:30NA SPOREDU: od ponedeljka do petka, ob 11:30


PR: Agencija AVI