Obožujem stavek, če niste padli na dno, potem niste blagoslovljeni z novim začetkom. BLAGOSLOV je PADEC. Bodimo hvaležni tudi za takšne situacije. Težke in boleče.

Obožujem stavek, če niste padli na dno, potem niste blagoslovljeni z novim začetkom. BLAGOSLOV je PADEC. Bodimo hvaležni tudi za takšne situacije. Težke in boleče.  Naša Vibracija je popolnoma drugačna, če smo jezni ali hvaležni. Vesolje so drugače odziva, če rečemo, ali je lahko še boljše, kot pa: ali je lahko še huje. Pa je to kar pogosta izjava. Veliko ljudi ta stavek dnevno uporablja, ne zavedajo se moči izgovorjenih besed. Sploh če so te besede izrečene s čustvi. Bodimo pozorni, kaj govorimo, in dobro opazujmo, kako se odzivamo na neprijetne situacije.

Vsak konec je začetek nečesa novega, Če to dopuščamo. VSEDOPUŠČAJOČE življenje je SVOBODA. Kjer vrata zapremo, nam vesolje odpre nova. Veselimo se vseh novih izzivov in izkušenj. To nas gradi v nekaj naprednejšega. Naša pot je pomembna, ne cilj. Človek se še ne zaveda, kako zelo dobro je biti svoboden. Svoboden brez priponk, brez strahu, brez bremen. Svobodo jemljemo preveč samoumevno, vendar ni tako. Tu smo, kjer smo, zaradi padanja in vstajanja naših prednikov. Vsi skupaj gradimo svoboden svet in nikoli ni konec, vedno je nov začetek. Vsi smo plod združitve dveh spolov. Vedno sta potrebni dve energiji za nov začetek. Predvsem pa premagovanje dnevnih ovir in dnevna rast duha in uma. Svetloba in tema, dan in noč, žalost in veselje.
Preberite celoten prispevek Suzane Drole, sodelavke Navdihni me, na https://navdihni.me/moc-odpuscanja-in-sprejemanja/


(pripis urednice): Zanimivo, kako ni naključij, a je vse na-ključ. Ta prispevek smo načrtovali za objavo na 28. marec že ob koncu februarja. Prav včeraj pa smo dobili odgovor Ministrstva za kulturo, da naš projekt Navdihni me ne bo sofinanciran z njihove strani v okviru medijskih projektov leta 2023. Padec, moč, odpuščanje, vztrajnost … sprejemanje, SVOBODA, kajne?

VIR: Insights