V prihodnost usmerjene organizacije v središče svojega delovanja postavljajo zaposlene, njihov vsestranski razvoj in blagostanje.

Skrb in sočutje postajata nova valuta v celotnem zaposlitvenem ciklusu posameznika. Pri tem ima eno najpomembnejših vlog mentorstvo, ki zaposlene opolnomoči, ohranja in krepi medsebojno povezanost, zmanjšuje izključenost, omogoča stalen pretok znanja in izkušenj in na ta način delovna okolja spreminja v bolj človeška in povezovalna, ne glede na oblike in načine dela.
 
Na kongresu bomo preko panela pod taktirko ambasadorke mentorstva Tatjane Kolenc razkrivali odlične mentorske prakse, ki jih boste že jutri lahko ustvarjalno prenesli v vaša delovna okolja. Na panelu bodo sodelovale sogovornice, ki s svojim znanjem, vrlinami in vrednotami in s pomočjo mentorstva v vsej njegovi razsežnosti, že danes ustvarjajo delovna okolja, v katerih lahko vsak prevzame vlogo, ki mu najbolj ustreza in preko povezovanja in vseživljenjskega učenja izkoristi vse svoje potenciale.

Panelistke so: Manca Bašelj, direktorica kadrovske službe ISKRA d.o.o.; Staša Jager, HR Business partner AGITAVIT Solutions,d.o.o.;  mag. Natalie C. Postružnik, Insights d.o.o.; Urška Stanovnik, CHO @ Optiweb in Ilijana Šuligoj Javornik, direktorica kadrovskega področja / HR manager RLS Merilna tehnika d.o.o.. Omizje vodi Tatjana Kolenc, Srčno mentorstvo.Izkoristite ugodnost kotizacija + članstvo po znižani ceni 185 eur.
Računamo na vašo prisotnost in sodelovanje.

Strastna ekipa SCZ in EMCC Slovenija

Tatjana Kolenc
Tatjana Kolenc
razvijalka mentorske kulture in mentorskih programov, Srčno mentorstvo, se najraje predstavi s svojim življenjskim motom: “Znanje je ena redkih stvari, ki jo vedno nosiš s seboj in ki ti je nihče ne more vzeti.” Profesionalna pot v gospodarstvu in bančništvu ji je poleg neprecenljivih izkušenj prinesla tudi zavedanje pomena nenehnega pridobivanja novih znanj, veščin in kompetenc ter medsebojnega povezovanja in sodelovanja. Danes je njeno poslanstvo ozaveščanje o pomenu vseživljenjskega učenja ter razvoj mentorstva in mentorske kulture. Je soavtorica štirih knjig s področja mentorstva, aktivna mentorica v različnih mentorskih programih in soustanoviteljica Skupnosti srčnega mentorstva. Verjame, da sta kultura vseživljenjskega učenja in delitve znanj ključni dejavnik trajnostnega razvoja saj ustvarjata učeče se okolje, v katerem se učimo drug ob drugem in drug od drugega in gradimo iskrene, spoštljive in na zaupanju temelječe medsebojne odnose.

PRIJAVA NA KONGRES |

Deli | Čivkni | Pošlji prijatelju



PR: SCZ