Mlinotest je svojim zaposlenim in njihovim družinam tudi letos podaril čaroben uvod v praznični december. Tradicionalen slavnosten večer je na Policah povezal preko 800 ljudi.

Mlinotest je svojim zaposlenim in njihovim družinam tudi letos podaril čaroben uvod v praznični december. Tradicionalen slavnosten večer je na Policah povezal preko 800 ljudi.

V soboto, 2. decembra,  je v Športni dvorani Police v Ajdovščini potekalo tradicionalno prednovoletno druženje Mlinotestovk in Mlinotestovcev, ki ga vsako leto v znak zahvale za minulih 365 dni pripadnosti podjetje podari zaposlenim in njihovim družinam ter najtesnejšim poslovnim partnerjem. Srečanja se je udeležil tudi župan občine Ajdovščina, Tadej Beočanin.

/
Večer se je pričel z nagovorom predsednika uprave, Danila Kobala, ki je vsem prisotnim predal toplo popotnico za prihajajoče 2024, nadaljeval v sproščenem vzdušju v družbi Iztoka Gustinčiča.

Predsednik uprave, Danilo Kobal


Program je povezoval Iztok Gustinčič.


 Decembrsko druženje pa zaposlene v Mlinotestovi družini poveže tudi v priložnosti iskrene zahvale, saj podjetje na slavnostnem večeru svojim jubilantom, ki so obeležili 30 ali 40 let skupnih trenutkov, ter tistim sodelavcem, ki so v minulem letu največ doprinesli k skupnemu uspehu, podeli posebne nagrade in priznanja.

Mlinotestovi Jubilanti


Kot je bilo moč slišati ob pričetku podelitev nagrad, »v tako veliki družini, kot je Mlinotest, uspeha ne merimo le z izjemnimi rezultati in inovacijami, temveč tudi z vrlinami: občutkom sprejetosti, ekipnega duha, pripravljenostjo pomagati in deliti znanje. To so vrednote, ki jih še posebej cenimo in gojimo, zato posameznikom, ki vsakodnevno prispevajo k skupnemu dobremu, podelimo nagrade Mlinotestovec leta oziroma Zaslužni Mlinotestovec.«

Mlinotestovci leta in Zaslužna Mlinotestovka


 

Nagrade Mlinotestovec leta je letos prejelo pet zaposlenih, trije iz različnih proizvodnih obratov v Ajdovščini in dva iz podpornih služb. Najvišjo nagrado Zaslužna Mlinotestovka pa je letos prejela Milijana Stijović, direktorica hčerinskega podjetja Mlinotest-S Ruma v Srbiji, ki je s svojo odločnostjo in zagnanostjo osvojila srbsko tržišče s svežo testenino in njoki ter tako dodatno okrepila Mlinotestovo prisotnost v regiji.

Vrhunec tradicionalnega druženja je bil koncert Perpetuum Jazzile, ki je prisotne v uro in pol trajajočem nastopu z glasbo popeljal čez vse celine sveta. Čudovit večer pa se je za več kot 800 obiskovalcev – zaposlenih in njihovih družinskih članov – zaključil ob obloženih mizah z odlično pogostitvijo, trkanjem kozarcev in sproščenim druženjem pozno v noč.



VIR in foto: Mlinotest