»Noro, noro, noro …«, se veselijo zmage v NK Ljubno ob včerajšnjih uspehih naših mladih nogometašev. V nedeljo je namreč ekipa u15 s petimi zmagami in enim remijem ter samo enim porazom osvojila 3. mesto na mednarodnem turnirju v avstrijskem Wolfsbergu.

»Noro, noro, noro …«, se veselijo zmage v NK Ljubno ob včerajšnjih uspehih naših mladih nogometašev. V nedeljo je namreč ekipa u15 s petimi zmagami in enim remijem ter samo enim porazom osvojila 3. mesto na mednarodnem turnirju v avstrijskem Wolfsbergu. Strinjamo se z njimi, da je to dokaz, da delajo dobro, obenem pa si želijo prepotrebne infrastrukture in pogojev za treninge. Njihov trener Lenart Solar ob tem dodaja, da ima konkurenca bistveno boljše pogoje, zato so »naši« uspehi še toliko slajši. Glede rezultatov pa je prepričan, da so odraz pridnega treniranja otrok. Zahvaljuje se tudi staršem, da otrokom vse to omogočajo. Dodaja, da je ponosen na vse varovance NK Ljubno.

Za piko na i  je prav tako včeraj v Lučah ekipa u9 zabeležila dve zmagi in dva poraza. Gre za tekmo zimske lige, ki je potekala v soorganizaciji MNZ Celje in NK Ljubno, ki so skupaj pripeljali dvoranski nogomet v Zgornjesavinjsko dolino.

Za odlične rezultate vsem zaslužnim iskreno čestita tudi župan Občine Ljubno Franjo Naraločnik.

VIR: Občina Ljubno